Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Indoor csapatépítés

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Szórakoztató szabadtéri és beltéri csapatépítő programjaink az ország egész területén megvalósíthatók. Online csapatépítéseink leírása az Online csapatépítő tréning menüpont alatt olvasható.

Goldberg gép

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Ebben a csapatépítő tréningben a résztvevők feladata egy olyan láncreakciószerűen működő szerkezet létrehozása, amely egy alapvetően egyszerű feladatot lehetőleg minél több, egymásból következő lépés láncolatán keresztül végez el. A program beltéren és a szabadban egyaránt megvalósítható.
Ennek a láncreakciónak konkrét célja van (egy kis harang megszólaltatása, egy lufi kipukkasztása, stb.), azonban ebben a csapatépítőben mégis az okozza a legnagyobb örömet, ha ezt a célt minél hosszabb folyamat során érik el a résztvevők.
Az alábbi linken megtekinthető egy Goldberg gép csapatépítés:

Goldberg gép

LEGO Bridge

Goldberg gép

A LEGO Bridge egy olyan csapatépítő tréning, amelynek során a résztvevők együtt hoznak létre egy közös építményt, és a tervezésben valamint a kivitelezésben is csapatként, együtt dolgoznak. Ez az építmény egy LEGO-ból készült híd.
A csapatoknak egymástól függetlenül, azonban mégis összehangoltan kell dolgozniuk ahhoz, hogy a játék végén összeálljon a híd. A híd létrejöttén kívül a program célja elsősorban arra rámutatni, milyen lényeges szerepe van annak  az építés során, hogy tiszteletben tartsuk egymás elképzeléseit, tudjunk hatékonyan és pontosan kommunikálni, és végül tartsuk be a közösen hozott szabályokat. 

Danny Ocean bandája

LEGO Bridge

Te is szereted az Ocean’s filmeket? Ennek a csapatépítő tréningnek a keretét George Clooney főszereplésével készült Ocean's filmek adják
A kaszinók kifosztásáról, műkincsrablásról, de egyúttal az intelligens probléma megoldásról és az igazi csapatban működésről ismert 3 film nyomán állítottuk össze a játékokat és feladatokat, melyeket a résztvevők a különböző játékállomásokon megoldanak. Ennek ellenére azoknak is ajánljuk ezt a csapatépítő programot, akik még nem látták a filmeket, mert a feladatok enélkül is megoldhatók.

60 másodperc

Danny Ocean bandája

A programban az ismert tv műsorban (1 perc és nyersz) látott játékokból szemezgettünk. A résztvevőknek most alkalmuk nyílik kipróbálni ügyességüket. A program során lehet játszani egyéniben és csapatban is, a végén ennek megfelelően egyéni vagy csapat győzelmet hirdetünk.

A szerzetes titka

60 másodperc

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot.
Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl. Ebben az izgalmas csapatépítő programban a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, és a győztes csapat jutalma természetesen egy üveg csodaital!

Bűntény a szállodában

A szerzetes titka

A szállodában szörnyű gyilkosság történt, és a résztvevők feladata a bűntény felderítése. Ennek érdekében a csapatok különböző játékállomásokon bizonyítják nyomozói rátermettségüket. Ha sikerül a feladatokat teljesíteniük, akkor minden esetben hozzájutnak a nyomozati jegyzőkönyv egy részletéhez, amelyből a program végén össze tudják rakni a bűncselekményt.
Ki a tettes? Mi volt az indíték? Hogyan követte el a gyilkosságot?
A résztvevőket csapatokra osztjuk, akik megkezdik pályafutásukat, melynek végén - ki tudja -, akár igazi nyomozókká válhatnak!

Tiszta Amerika

Bűntény a szállodában

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Játékunkban ezt a hangulatot idézzük meg játékmestereink segítségével. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy szórakoztató csapatépítő programra.

Minigolf - Build & Play

Tiszta Amerika

Ez a csapatépítő tréning ötvözi a kreativitást és a versenyt. A résztvevők feladata egy minigolf pálya rendszer építése majd a delegált játékosok meg is küzdenek egymással a pályán.
A résztvevőket csapatokra osztjuk, és minden csapat egyénileg építi meg a saját minigolf pálya egységét. De nem csak egy hagyományos pálya megalkotása a cél! A kreativitás fokozása érdekében különböző tematika alapján is készülhetnek a pályák. Ez lehet Star Wars, Trónok Harca,Barbie Home, Kerékpáros, Vissza a jövőbe, X-Man, Gyűrűk ura, Avatar, stb.

Team Training

Minigolf - Build & Play

Ebben a csapatépítésben a résztvevőkből alkotott csapatoknak többféle kihívást kell teljesíteniük. Az egyes kihívások is többféle játékot, feladatot tartalmaznak, amelyeket különböző tematika mentén csoportosítottunk. Folklór, logika, Ég és Föld között, Sport, Gasztro, stb. Mindenki megtalálja a hozzáillőt.

Világkörüli utazás

Team Training Team Training

Ebben a vidám csapatépítő programban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a Világ legkülönbözőbb nemzeteit képviselik a játék során. Feladatuk az adott ország lakóinak bemutatása a többi csapat számára különböző híres épületek megalkotása és egy mini (2-3 perces) játékos bemutató keretében. Néhány ízelítő: Olaszország – spagetti, mamma, cappuccino, Magyarország – bajusz, lovas nemzet, Franciaország – Eiffel torony, francia divat, stb.