Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Indoor csapatépítés

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten, Balatonon, Győrben, Sopronban, Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Egerben, Szentendrén, Visegrádon, Dobogókőn, a Mátrában, Somogyban, Vértesben, a Dunakanyarban, stb. Amennyiben nincs kialakult elképzelés a helyszínről, abban az esetben ebben is szívesen segítünk. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk bármely felmerülő elképzelés esetén .                       

  

Goldberg gép

A mindennapi élet, a munkafolyamatok egyszerűbbé, hatékonyabbá tétele fontos törekvése az embereknek. Ebben a játékban azonban éppen ezt a törekvést tesszük félre, hiszen a feladat egy olyan „gép” megtervezése és létrehozása, amely egyáltalán nem hatékony, látszólag  semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja a játékosok fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. 

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=8wH5fAkYM7o&feature=youtu.be

  

  

Team Training

Különböző missziókat magában foglaló csapatépítés, melynek során a csapat tagjai együtt döntik el, mely feladatokat megoldásában lehetnek közösen a leghatékonyabbak.

 

Csokitőzsde

Egy valóban édes csapatépítés, melynek során a feladatok a csoki és a kakaó témakörét járják körül.

 

Tengerek urai

Csapatépítés a kalózkodás jegyében. Tengerre!

 

Világkörüli utazás

Egy-két óra alatt a csapatok megismerkednek a világ emblematikus népeivel és épületeivel és közben maguk is olaszokká, kínaiakká, franciákká, stb. válnak. 

 

Bűntény a szállodában

Nyomozós csapatépítés, melynek során a résztvevők egy gyilkossági ügy megfejtésén dolgoznak.

  

Tánc a Föld körül

Csapatépítés a tánc és a mozgás jegyében

Csapatépítés a tánc és a mozgás jegyében

A közös tánc hatalmas energiákat szabadít fel a résztevőkben. Szórakoztató csapatépítés, melynek során a résztvevők maguk is meglepődnek saját reakcióikon.

 

Tiszta Amerika

20-as évek, szesztilalom, szerencsejátékok.

 

Lego Bridge

Vajon sikerül-e a csapatoknak úgy együttműködni, hogy a játék végén összeálljon a híd?

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=j8wbEuWvot8&feature=youtu.be

  

 

 

Verdák

Autóépítés beltéren. Tervezés, gyártás, marketing, pont úgy, mint egy autógyárban.

 

Detektívsuli

Nyomozós csapatépítés, amelyben Sherlock és Watson siet a csapatok segítségére. Melyik csapat mondja ki először a gyilkos nevét?

 

Média Mánia

Vidám csapatépítő tréning, melynek során a csapatokon belül színházi munkamegosztás valósul meg. Szerepírók, jelmeztervezők, díszlettervezők és persze színészek válnak a résztevőkből. A humoros megvalósítás a témákból adódóan biztosított.

 

Részletkérdés

Csapatépítő kvízjáték, amely nevéből következően a részletek felismerésére épít.

 

Retro kvíz

Csapatépítő kvízjáték, amely különböző korszakokat ölel fel (70-es, 80-as, 90-es, 2000-es évek) A korszakok igény szerint választhatók.

 

Film kvíz

Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a filmek világába kalauzolja a résztvevőket. Filmrészletek, főszereplők, rendezők, emlékezetes mondatok, mindebben kipróbálhatják magukat a csapatok, és összemérhetik tudásukat.

 

Zene kvíz

Vidám vetélkedő, ültetett formában. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akik az asztaluknál ülve tippelhetik meg a helyes válaszokat.

 

60 másodperc

60 másodperc, vagyis 1 perc alatt kell a csapatoknak a játékos, gyakran vicces feladatokat teljesíteniük.

 

Activity

Activity társasjáték csapatépítés formájában. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a  klasszikus szabályok szerint küzdenek egymás ellen

 

 
Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum