Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Indoor csapatépítés

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.                

  

Goldberg gép

A mindennapi élet, a munkafolyamatok egyszerűbbé, hatékonyabbá tétele fontos törekvése az embereknek. Ebben a játékban azonban éppen ezt a törekvést tesszük félre, hiszen a feladat egy olyan „gép” megtervezése és létrehozása, amely egyáltalán nem hatékony, látszólag  semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja a játékosok fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=8wH5fAkYM7o&feature=youtu.be

 

  

Apollo 2019

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.
Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold.

 

Team Training

Különböző missziókat magában foglaló csapatépítés, melynek során a csapat tagjai együtt döntik el, mely feladatokat megoldásában lehetnek közösen a leghatékonyabbak.

 

Csokitőzsde

Egy valóban édes csapatépítés, melynek során a feladatok a csoki és a kakaó témakörét járják körül.

 

Danny Ocean bandája

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához, műkincsrabláshoz kapcsolódik. 

 

 

Team Dioráma

Bár a dioráma eredetileg a fényképezés korát megelőző látványosság volt, manapság már három dimenziós makettet értünk alatta.

 

Óriások Földje

Ebben a programban a csapatok feladata óriási marionett bábuk építése. 
A csapatépítés nagyobb része a tervezés és a létrehozás, amelyet végül egy bemutató követ.
A bábuk rendkívül látványosak, a mozgásuk hasonló egy valódi emberéhez, mintha egy óriási bábszínházban lennénk.

 

Balaton Retro - Ötvös Csöpi nyomoz

A program során csapatok Ötvös Csöpi nyomdokain egy nyomozás részeseivé válnak, miközben minden állomáson és feladatnál újabb részlet derül ki a bűnügyről. Természetesen a Csöpi filmekre jellemző emlékezetes jelenetek mindvégig jelen vannak a játékban.

 

Média Mánia

A résztvevők egy adott szituációt jelenítenek meg játékos formában. Most mindenki lehet forgatókönyvíró, rendező, színész, stb.

 

Tengerek urai

Csapatépítés a kalózkodás jegyében. Tengerre!

 

Világkörüli utazás

Egy-két óra alatt a csapatok megismerkednek a világ emblematikus népeivel és épületeivel és közben maguk is olaszokká, kínaiakká, franciákká, stb. válnak. 

 

Bűntény a szállodában

Nyomozós csapatépítés, melynek során a résztvevők egy gyilkossági ügy megfejtésén dolgoznak.

  

Úszó remekművek

Ebben a csapatépítő élményprogramban rivális hajógyárak versenyeznek egymással.

 

 

Tánc a Föld körül

Csapatépítés a tánc és a mozgás jegyében

A közös tánc hatalmas energiákat szabadít fel a résztevőkben. Szórakoztató csapatépítés, melynek során a résztvevők maguk is meglepődnek saját reakcióikon.

 

Tiszta Amerika

20-as évek, szesztilalom, szerencsejátékok.

 

LEGO Bridge

Vajon sikerül-e a csapatoknak úgy együttműködni, hogy a játék végén összeálljon a híd?

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=j8wbEuWvot8&feature=youtu.be

  

 

Verdák

Autóépítés beltéren. Tervezés, gyártás, marketing, pont úgy, mint egy autógyárban.

 

Bambusz LEGO

A bambusz ősidők óta az emberiség egyik legkedveltebb építőanyaga.A program során a résztvevők ebből a különlegesen tartós és kemény, ugyanakkor könnyű anyagból hozzák létre közösen a feladatban meghatározott tárgyakat.

 

 

Média Mánia

Vidám csapatépítő tréning, melynek során a csapatokon belül színházi munkamegosztás valósul meg. Szerepírók, jelmeztervezők, díszlettervezők és persze színészek válnak a résztevőkből. A humoros megvalósítás a témákból adódóan biztosított.

 Kocsma kvíz

 

Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a kocsmák, italmérések, italok világába kalauzolja a résztvevőket. Sör, bor, pálinka, rövid italok, híres koktélok, italok a filmekben, zenében, képzőművészetben.

Bortermő vidékek, veszélyes alkoholfajták, hírességek, egzotikus italok, stb.

 

Részletkérdés

 

Csapatépítő kvízjáték, amely nevéből következően a részletek felismerésére épít.

 

Retro kvíz

Csapatépítő kvízjáték, amely különböző korszakokat ölel fel (70-es, 80-as, 90-es, 2000-es évek)
A korszakok igény szerint választhatók.

 

Film kvíz

Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a filmek világába kalauzolja a résztvevőket. Filmrészletek, főszereplők, rendezők, emlékezetes mondatok, mindebben kipróbálhatják magukat a csapatok, és összemérhetik tudásukat.

 

Zene kvíz

Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a zene világába kalauzolja a résztvevőket Szöveg foszlányok, zene részletek, sztárok gyerekkori képei, és más izgalmas kérdések kerülnek terítékre, amelyeket a csapatoknak meg kell válaszolniuk.

 

60 másodperc

60 másodperc, vagyis 1 perc alatt kell a csapatoknak a játékos, gyakran vicces feladatokat teljesíteniük.

 

Activity

Activity társasjáték csapatépítés formájában. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a  klasszikus szabályok szerint küzdenek egymás ellen

 

 
Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum