Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Közös alkotás létrehozására irányuló csapatépítés

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.

Goldberg gép

A mindennapi élet, a munkafolyamatok egyszerűbbé, hatékonyabbá tétele fontos törekvése az embereknek. Ebben a játékban azonban éppen ezt a törekvést tesszük félre, hiszen a feladat egy olyan „gép” megtervezése és létrehozása, amely egyáltalán nem hatékony, látszólag  semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja a játékosok fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket.

Habár a gépnek konkrét célja van, azonban ebben a programban mégis az okozza a legnagyobb örömet, ha ezt a célt minél hosszabb folyamat során érik el a résztvevők.

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=8wH5fAkYM7o&feature=youtu.be

Apollo 2019

Goldberg gép

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.

Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold. Az űrkutatás igazi csapatmunka, és ebben a programban a Föld és a Hold lakói együtt építik meg az utazáshoz szükséges űrjárműveket. A program csúcspontja egy igazi rakéta show"

Óriások Földje

Apollo 2019

Ebben a programban a csapatok feladata óriási marionett bábuk építése. A csapatépítés nagyobb része a tervezés és a létrehozás, amelyet végül egy bemutató követ.

A bábuk rendkívül látványosak, a mozgásuk hasonló egy valódi emberéhez, mintha egy óriási bábszínházban lennénk. Nem csupán az óriások létrehozásában dolgozik együtt a csapat, hanem később a mozgatásban is, hiszen egy ekkor bábot egy ember nem tud irányítani.

Team Dioráma

Óriások Földje

Bár a dioráma eredetileg a fényképezés korát megelőző látványosság volt, manapság már három dimenziós makettet értünk alatta.

A diorámák egy tájat, jelenetet, , történelmi eseményt stb. mutatnak be, három dimenzióban. Például különböző film jelenetekben használják őket. Programunk során a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik egy meghatározott jelenetet készítenek el oly módon, hogy minden csapat egy részét kapja meg, és a végén összeillesztik egy maketté az elemeket.

Világkörüli utazás

Team Dioráma

A csapatok világkörüli utazásra indulnak. Bejárják a Föld emblematikus országait (Franciaország, Kína, Brazília, Olaszország, stb.) és az út során a résztvevők is az adott nemzet tagjaivá válnak. Ráadásul résztvesznek a leghíresebb épületek (Eiffel torony, Colosseum, stb.) épületek tervezésében és létrehozásában.

Úszó remekművek

Világkörüli utazás

Ebben a csapatépítő élményprogramban rivális hajógyárak versenyeznek egymással. A résztvevőket csapatokra osztjuk, ők lesznek az egyes gyárak. A feladat egy új fejlesztés, egy különleges hajó létrehozása kartonból. 
A program elején minden csapat megkapja a előállításhoz szükséges alapanyagokat és eszközöket.
A programhoz biztosított kartondobozok és díszítő alapanyagok alkalmasak az élethű nagyságú járművek kialakításához.

Tánc a Föld körül

Úszó remekművek

Csapatépítés a tánc és a mozgás jegyében.
A táncról sok minden eszünkbe jut. Tinédzser bulik, esküvők, vállalati rendezvények, stb.De a táncnak, a közös táncnak van egy olyan oldala is, amelyet csak ritkán tapasztalunk meg, ez pedig az izzó energia, amely a közös mozgással teremtődik meg. Képzeletbeli táncos utazásunkon a résztvevők megtapasztalhatják ezt a magával ragadó élményt.

LEGO Bridge

Tánc a Föld körül

A résztvevőket csapatokra osztjuk, és aztán azonos feladattal bízzuk meg: minden csapat egy megadott pontról építi fel a közös lego híd egy-egy részét. Minden csapat hídját 2 pillér tartja, amelyből az első pillér az adott pontról indul, a második pillér a csoportok által elérendő egy közös pont. A közös pillér minden csapat hídjának a második pillérje. Cél, hogy a közös pontban a hidak összekapcsolódjanak. Ezt a csapatok csak együttműködve tudják megvalósítani. Szükséges a létrehozás során a folyamatos kommunikáció és az együttes célkövetés.

Video a programról:
https://www.youtube.com/watch?v=j8wbEuWvot8&feature=youtu.be

Verdák

LEGO Bridge

A résztvevők belebújhatnak a híres autótervezők bőrébe, alkalmuk nyílik saját kocsit tervezni és meg is építhetik az általunk biztosított alapanyagokból. De azután az autócsodákat el is kell adni!
A csapatépítő tréning elején mindenki megkapja az autók előállításához szükséges eszközöket és alapanyagokat (kartondobozok és díszítő anyagok). A gyártáshoz a csapatoknak meg kell szerveznie a munkafolyamatokat, majd azok alapján elkészíteni az autókat.

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum