Kedves Partnereink, Tisztelt Érdeklődők!

Fogadják szerettel legfrissebb hírlevelünket, melyben néhány aktualitásra szeretnénk felhívni figyelmüket, hozzájárulva munkahelyi szervezetük hatékonyabb működéséhez!

Gyorsaké a ...na nem a szerencse, hanem a kedvezmény!

Vannak, akik a spontaneitásban hisznek, míg mások az előre megtervezett dolgokat tartják hatékonyabbnak. Ha Ön az utóbbiak közé tartozik, ajánljuk figyelmébe „első fecske” akciónkat, mellyel jelentős összegeket takaríthat meg a csapatépítésre szánt büdzséből!

Hiszen azon kedves Ügyfeleink, akik 2011. március 31-ig minket bíznak meg csapatépítő programjaik megszervezésével, a programok árából 10% kedvezményt kapnak!

Sőt! Ha a programokhoz kapcsolódóan a szállást is rajtunk keresztül rendelik meg, a csapatépítő programokból  15% kedvezményt biztosítunk!

Programjainkról bővebben is tájékozódhat a www.anthemon.hu és a www.outdoorcsapatepites.hu honlapokon!

Gondold meg, és igyál! 

Némelyek azt gondolják, hogy nem kell a munkahelyi csapatépítést túlmisztifikálni, és egy közös esti ivászat is meghozza a kívánt eredményt, hiszen a kollégák egy ilyen szituációban közelebb kerülhetnek egymáshoz és egy munkahelyen kívüli "lazulós"élmény is összatartja majd őket.
Nos, egy közös kocsmalátogatás valóban biztosítja az oldott légkört és tény, hogy az alkoholmámorban úszó kollégák levetkőzik kommunikációs gátlásainkat és személyiségük rejtett bugyraiba is betekintést engednek ilyenkor, de tévedés lenne egy esti tivornyától komoly és tartós eredményeket várni!

Azok számára, akik mégis úgy gondoljaák, hogy a kollégák motiválásához és a csapatszellem építéséhez az alkoholfogyasztáson át vezet az út, van egy jó hírünk!

Létezik a csapatépítésnek olyan kulturált és valóban eredményes formája is, amelyben helyet kap a mértékkel történő alkoholfogyasztás éa jókedv is garantált!

Ez pedig egy különleges borkóstoló program Sopronban, a Luka Pincészet boraiból. A borkóstolót személyesen Luka Enikő tartja, aki a kevés, külföldön is sikeres magyar borásznők egyike (és még nagyon csinos is...:o) ). A borvacsorát Sopron történelmi belvárosában szállással és egyéb kiegészítő programokkal kínáljuk!

További információk>>

Outplacement - a gondoskodó létszámleépítés

Jelen gazdasági nehézségek miatt számos cég kényszerül arra, hogy munkavállalói állománya egy részétől megváljon. Ez nem egyszerű helyzet, sem a vállalat menedzsmentje, sem a munkavállalók számára. Az outplacement segíti a vezetést abban, hogy a vállalat jó hírneve ne szenvedjen csorbát, az "ottmaradtakat" pedig abban, hogy jó érzéssel a munkára tudjanak koncentrálni és a HR munkatársakról nagy mértékben leveszi a terhet. Az elbocsátásban érintett munkatársak megtanulhatják, hogy a változást, mint lehetőséget tudják megélni, hogy hogyan tudják lerövidíteni az álláskereséssel eltöltött időt, hogy hogyan írjanak önáletrajzot és éles helyzetekben gyakorolhatják a felvétel ibeszélgetéseket, interjúkat.

Ha bővebben is érdekli, hogyan  érhető el, hogy egy ilyen népszerűtlen lépés mégis pozitív kicsengést kapjon, lépjen kapcsolatba velünk és megismertetjük Önt a részletekkel!

Ahogyan azt cégünktől Ügyfeleink már megszokhatták, komplex szolgáltatást nyújtunk Partnereinknek, így a csapatépítés mellett a szállás, étkezés és busztranszfer szervezését is nyugodt szívvel ránk bízhatják, mindent egy kézbe tudva.

Ha Ön bizonytalan abban, hogy milyen programokban is érdemes gondolkodnia, lépjen kapcsolatba velünk és szívesen segítünk megtalálni az Önöknek legmegfelelőbb lehetőségeket!

az Anthemon csapata

Anthemon Kft.
1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.
Telefon: 06 1 430-0266 - Fax: 06 1 430-0267 - Mobil: 06 30 411-2875