Hírlevél
2011. március
 

Kedves Partnereink, Tisztelt Érdeklődők!

Fogadják szerettel legfrissebb hírlevelünket, melyben néhány aktualitásra szeretnénk felhívni figyelmüket, hozzájárulva munkahelyi szervezetük hatékonyabb működéséhez.

Gondold meg, és igyál!

Azok számára, akik úgy gondolják, hogy a kollégák motiválásához és a csapatszellem építéséhez az alkoholfogyasztáson át vezet az út, van egy jó hírünk!

Létezik a csapatépítésnek olyan kulturált és valóban eredményes formája is, amelyben helyet kap a mértékkel történő alkoholfogyasztás és a jókedv is garantált!  

Bővebben...


Outplacement - a gondoskodó létszámleépítés

Jelen gazdasági nehézségek miatt számos cég kényszerül arra, hogy munkavállalói állománya egy részétől megváljon. Az outplacement segíti a vezetést abban, hogy a vállalat jó hírneve ne szenvedjen csorbát, az "ottmaradtakat" pedig abban, hogy jó érzéssel a munkára tudjanak koncentrálni és a HR munkatársakról nagymértékben leveszi a terhet. 

Bővebben...


Night
Expedient

Outdoor éjszakai csapatépítő kalandjáték

Amikor fontos egy szervezeten belül, hogy a munkatársak megtapasztalják az egymásra utaltságot, közösen döntsék el a hirtelen kialakult helyzet kezelését.

Bővebben...


Gyűjtse a Balaton pontokat a balatonfüredi hétvégéért!

2011-ben bármelyik szolgáltatásunk megrendelése esetén ajándékkal díjazzuk megtisztelő bizalmát.Szolgáltatásaink megrendelése esetén 1 pontot írunk jóvá Önnek, és már 1 pont is egyenlő 1 garantált ajándékkal!
Minél több pont gyűlik össze, természetesen annál nagyobbak az ajándékok!

1 MEGRENDELÉS = 1 PONT =
1 GARANTÁLT AJÁNDÉK

3 pont: Wellness hétvége 2 személy részére a balatonfüredi Anna Grand Hotel****-ben

2 pont: 6 palack Figula bor,  a balatonfüredi dűlők ajándéka

1 pont: Jókai Mór Aranyember c. könyve és az olvasáshoz egy palack Figula bor

 15% kedvezmény

Mostjelentős összegeket takaírthat meg a csapatépítésre szánt büdzséből!
Hiszen azon kedves Ügyfeleink, akik 2011. március 31-ig minket bíznak meg csapatépítő programjaik megszervezésével, a programok árából 10% kedvezményt kapnak!

Sőt! Ha a programokhoz kapcsolódóan a szállást is rajtunk keresztül rendelik meg, a csapatépítő programokból  15% kedvezményt biztosítunk!

Programjainkról bővebben is tájékozódhat a www.anthemon.hu és a www.outdoorcsapatepites.hu honlapokon!

Anthemon Kft.   1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.
Telefon: 06 1 430-0266 • Fax: 06 1 430-0267 • Mobil: 06 30 411-2875