Értékesítést támogató és fejlesztő programok

Ugrás a címlapra
Anthemon » old

Tanácsadás – egyéni és szervezeti működés támogatása

A csapat, amiben dolgozik, vagy melyet Ön vezet, néha kerülhet olyan helyzetbe, amikor úgy érzik segítségre van szüksége. Valahol elakadtak, vagy olyan konfliktusok alakultak ki, melyben nem tudja a megoldást.

Számos olyan módszer létezik, melyek használatával megoldódhatnak ezek a problémák és nem csak Ön, hanem a csoport is sikeresebben léphet tovább.

A vezetői munkában nagy szükség van a tudatosságra, a megélt tapasztalatok feldolgozására, a testreszabott, időgazdálkodás szempontjából is hatékony folyamatos fejlődésre, új vezetési technikák elsajátítására, a belső motiváció fenntartására.

A coaching segít abban, hogy a vezető hatékonyan működtesse csapatát, a kitűzött célokat hatékonyabban teljesítsék, eredményes, sikeres vezetőként működjön.

Sokszor kérdés, hogy az állásinterjúra jelentkező pályázók közül hogyan találjuk meg a vállalat számára a legmegfelelőbbet. Erre nyújt segítséget Önnek az Assessment Center (Értékelő Központ), mely egy olyan integrált módszer, ami több képesség- és személyiség vizsgáló eszközt egyesít.

Változatos feladatok megoldásán keresztül a jelöltek olyan képességeiket, készségeiket tudják feltárni a megfigyelők számára, amelyekre egy interjún egyáltalán nincs lehetőség.

Ezzel az eszközzel feltárhatók a pályázók rejtett, felszín alatti képességei, objektív értékelés adható a jelentkezőről, melynek alapján kiválasztható az ideális új kolléga.

 __________________________________________________________________________

Egyéni és team szupervízió

Jól érzi magát a munkában, teljesnek érzi szakmaiságát, tudja hogy milyen képességei, tulajdonságai segítették ehhez? Ha rosszul mennek a dolgok, valószínűleg már feltette azt a kérdést, hogy mi történik itt és Önnek mit kéne másképp csinálnia. De a probléma megoldásához ezekre a kérdésekre kell keresnie a választ?

A szupervízió egy olyan tanácsadási forma, mely ilyen és ehhez hasonló kérdések mentén ad lehetőséget a szakmai önismeret fejlesztésére egyének és teamek számára is.
Az önismereti munkán túl a szupervízióban letehetők a munkatársakkal, az ügyfelekkel/kliensekkel/páciensekkel kapcsolatos feszültségek, ezáltal megelőzhető a munkába való belefásulás, a kiégés (burn-out).

Munkatársi elégedettség

Egy vállalat, egy szervezet legnagyobb értéke az ott dolgozók. Abban az esetben lesz az intézmény sikeresebb mind a szakmai, mind a gazdasági életben, ha a munkatársaik jól érzik magukat, szívesen dolgoznak ezen a munkahelyen.

Ahhoz, hogy pontosan tudja, milyen területen kell változtatni a munkakultúrában, a menedzsment feladataiban meg kell ismernie a pillanatnyi helyzetet.

A munkatársi elégedettség felmérés ehhez lehet Önnek egy nagyszerű eszköz, hogy a sikeresebb piaci jelenlét érdekében tudatosan tervezhesse meg a szervezetét érintő változtatásokat.

 

__________________________________________________________________________

Amikor egy utazásra készülünk, elővesszük a térképet, az útikönyveket és megtervezzük az útvonalunkat, kitűzzük céljainkat, hogy valójában mit szeretnénk látni. A mindennapjainkban sokszor használjuk azt a képességünket, hogy tervezünk, de azt tapasztalta már, hogy a szakmai munkánkban is segítségére lehet ez a módszer?

Programunk alatt nem csak Ön, hanem szervezete, csapata is megfogalmazhatja rövid távú céljait, stratégiáját és azt, hogy mit szeretne elérni néhány éven belül.

Open Space

Az „Open Space” olyan rendezvény, amelyen olyan témáról van szó, ami rendkívül érzékenyen érint mindenkit. Bárkit, bármilyen szervezetben segít inspiráló találkozók megvalósításában. A résztvevők egyértelmű prioritásokat, stratégiai témaköröket és azonnali akciótervet határoznak meg. Az Open Space módszertanának segítségével minden információ eljut  az energizált, lelkes, cselekvésre kész  vezetői, munkatársi csoporthoz. Nincs előre meghatározott napirend, nem tart senki prezentációt. A rendezvényt a facilitátor indítja, a fő  téma köré rendeződő program összeállítását is ő támogatja.

 
Powered by PatroNet CMS
Anthemon Kft.
1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 • Fax: 06 1 430-0267 • Mobil: 06 30 411-2875