Anthemon - rendezvényszervező

Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv
 

Online csapatépítő kvízjátékok

 

 

Online kocsma kvíz

Ez a pörgős online kvízjáték címéhez méltóan a kocsmák, italmérések, italok világába kalauzolja a résztvevőket. Sör, bor, pálinka, rövid italok, híres koktélok, műveltségi kérdések, képrejtvények, asszociációs játékok. Minden, ami egy klasszikus kocsma kvízbe belefér! A program végén összesítjük az elért pontokat és győztes csapatot hirdetünk.

 

 

 

Online retro kvíz

Ez az online kvízjáték címéhez méltóan különböző választható időszakok világába kalauzolja a résztvevőket. A kérdések sokfélék, zene, film, hétköznapi eszközök, reklámok, autók, sportesemények, vagyis minden, ami az adott időszakban jellegzetes volt és "beégett" mindannyiunk emlékei közé. A lehetséges időszakok: 80-90-es évek, 90-es-2000-es évek. A program végén összesítjük az elért pontokat és győztes csapatot hirdetünk.

 

 

Online film kvíz

Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a filmek világába kalauzolja a résztvevőket. Filmrészletek, főszereplők, rendezők, emlékezetes mondatok, mindebben kipróbálhatják magukat a csapatok, és összemérhetik tudásukat. A program végén összesítjük az elért pontokat és győztes csapatot hirdetünk.