Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

 

 

Játékosság, kreativitás és jókedv :-)
Ezt ígérjük! Kérje ajánlatunkat!
 

Együttműködést fejlesztő, aktív, mozgalmas csapatépítések

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.

A nagy balhé

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Játékunkban a résztvevők is belecsöppennek ebbe a zűrös világba, ahol immár ők is mint szeszcsempészek keresik a kenyérrevalót..

A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy izgalmas csapatépítő programra.
 

Apollo 2019

A nagy balhé

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.

Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold. A program egyik csúcspontja egy látványos rakéta show.

Top Secret

Apollo 2019

Ebben a programban a legkülönbözőbb filmes titkos ügynökök fognak össze annak érdekében, hogy végleg megszabadítsák a világot a rá leselkedő gonoszoktól. Ehhez viszont segítségre van szükségük, ezért a csapatokat arra kérik, gyakoroljanak együtt, sajátítsák el az adott ügynök speciális képességeit.

A kiképzést a program végén egy új fegyver kifejlesztésével koronázzák meg.

Olyan híres ügynökök lesznek az „oktatók”, mint James Bond, Kingsman, Jason Bourne, Ethan Hunt, Nikita, Frank Drebin vagy J ügynök....

A SZERZETES TITKA

Top Secret Top Secret

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. 


Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl, úgy, hogy mindenki bedobja az üstbe a sajátját. Ebben az izgalmas csapatépítésben a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, melyben a többi szerzetes is a segítségükre lesz.

DRÁGÁN ADD....

A SZERZETES TITKA

McClane hadnagynak segítségre van szüksége! A világot meg kell menteni, mert Simon megint új gonoszságot eszelt ki. A csapatok tetszőleges településen a filmhez hasonlóan oldják meg a rejtélyeket, és ezzel segítenek a rendőrnek. A csapatok útközben telefonon tartják a kapcsolatot a hadnaggyal, és természetesen a főgonosz is így adja az instrukciók egy részét, akárcsak a filmben. A legnagyobb ellenség pedig természetesen az idő, mert egyre csak fogy....

SUPER HEROES

DRÁGÁN ADD....

A szuperhősök, akár a „jók”, akár a „rosszak” mindig foglalkoztatták az emberiséget. Gyermekkorunkban meséink szereplőiként, később a képregényekben, majd filmvásznon láthattuk őket, hogy küzdenek meg az elemekkel, egymással, ki-ki a saját igazságát keresve.

A játékban a szuperhősök képességeit „ölthetik” magukra a résztvevők, kicsit belebújhatnak a bőrükbe és kipróbálhatják különleges képességeiket. 

CITY CHALLENGE

SUPER HEROES SUPER HEROES

Egy történelmi város felfedezése mindig vonzó program. Játékunkban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik település történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. A csapatok, - miközben bejárják a nevezetes helyeket, titkos átjárókat, - megismerik a várost. A feladat része az Enjoy the city játékállomás is, ahol a feladat egy finomság elfogyasztása...

Pécs Veszprém
Győr Szentendre
Sopron Szeged
Siófok Eger
Székesfehérvár Balatonfüred
Balatonszemes Gyula
Budapest Budai Vár

VÁROSI NYOMOZÁS

CITY CHALLENGE

Nyomozós játék városi keretek között. Izgalmas, kalandos csapatépítés, melynek során a résztvevők egy bűnügyet göngyölítenek fel.
A csapatok önállóan keresik meg a legjobb útvonalat, és különböző feladatokat teljesítenek városi kalandjuk során, közben találkoznak olyan ott élő emberekkel, tanúkkal akik esetleg segítségükre lehetnek a nyomozásban.

CHALLENGE DAY

VÁROSI NYOMOZÁS

A program során sportos kihívások elé állítjuk a résztvevőket.
Különféle hagyományos és kevésbé megszokott sportágak, ügyességi játékok kapnak szerepet a programban. A különféle sportokban és ügyességi játékokban a résztevők előzetes nevezéssel regisztrálnak. A versenyszámok egy részében csapat-, a másikban egyéni és csapatverseny is indítható.
 
 

VISEGRÁD KINCSE

CHALLENGE DAY

Visegrád sokáig királyi székhely volt, és a reneszánsz idején virágzott ez a kis település. Csapatépítésünkben egy eltűnt reneszánsz kincset kell megtalálniuk a résztvevőknek a városban.
A csapatok a temlom környékéről indulnak el, és különböző játékos feladatok, rejtvények megoldásával jutnak tovább pontról pontra. Útközben a település néhány lakója is a csapatok segítségére lehet, ezért "nyitott szemmel" kell járniuk. Az is elképzelhető, hogy helyi kocsma törzsvendége adja az egyik legfontosabb információt.
A végső cél Visegrád kincsének megtalálása, amely a csapatot a győzelemhez juttatja. A program sok sétával jár együtt.

 

Balatonfüred városi kalandtúra

VISEGRÁD KINCSE

Ebben a játékban a résztvevők csapatokra osztva bejárják a reformkori városrészt és a kikötő környékét. Útközben „megelevenednek” Balatonfüred híres lakói, az itt szívesen nyaraló művészek is. A csapatok eközben felfedezik a város legszebb részeit.  Az Enjoy the city állomás során pedig megismerkednek a helyi borokkal és egy „idevalósi” desszerttel.
 
 

TÚLÉLŐK - SZABADULÁS AZ IDŐ FOGSÁGÁBÓL

Balatonfüred városi kalandtúra

A résztvevők időviharba kerülnek, és így végig kell járniuk az emberiség történelmének nagyobb állomásait. A cél, hogy minden csapat visszajusson a jelenbe. A csapatok óriási időugrásokat is megtesznek annak érdekében, hogy teljesítsék a feladatot. Játékos csapatépítés ügyességi és logikai feladatokkal.

MÓKUS ŐRS

TÚLÉLŐK - SZABADULÁS AZ IDŐ FOGSÁGÁBÓL

„Azok a régi szép idők...” - sokszor hallhattuk ezeket a szavakat azoktól, akik az 1990. előtti időkben élték gyermekkorukat, kisdobosok, netán úttörők is voltak. A program során egy úttörőtábor hangulata elevenedik meg. Több, mai szemmel akár megmosolyogtatónak is mondható aktivitás várja a résztvevőket, de a játék időtartama alatt hamar kiderül, hogy ezek a játékok igazi nagy klasszikusok, amelyek a kiváló szórakozás mellett igazi versenyhelyzeteket is tudnak biztosítani.

A KASTÉLY REJTÉLYE

MÓKUS ŐRS

A család féltve őrzött kincse a történelem viharában eltűnt. A csapatok feladata a kincs felkutatása A család féltve őrzött kincse a történelem viharában eltűnt. A csapatok feladata a kincs felkutatása. Különböző ügyességi és logikai feladatok során jutnak el a megoldásig, persze csak akkor, ha ügyesen összedolgoznak. Hatékony kommunikáció, egymás támogatása és az együtt gondolkodás is szükséges a játékok sikeres végrehajtásához.

TEAM CHALLENGE

A KASTÉLY REJTÉLYE A KASTÉLY REJTÉLYE

A Team Challenge újfajta struktúrája eltér a hagyományos, állomásról-állomásra szerkezetű kültéri csapatépítő tréningektől. A csapatoknak 5 missziót kell végrehajtaniuk, (nagyobb létszám esetén 10 küldetést) és minden misszión belül további részfeladatokkal találkoznak. A csapat nem kap teljes információt a részfeladatokkal kapcsolatban, így ezek ismerete nélkül kell kiválasztaniuk azt a feladatot, amelyet végre kívánnak hajtani. Az egyes küldetések különböző tematika szerint épülnek fel, vannak köztük ügyességi, logikai, kreatív feladatok is, így tehát mindenkinek van lehetősége arra, hogy megmutassa erősségeit valamelyik területen akkor is, ha esetleg egy másik misszión belül inkább passzívabb szemlélő.

BALATON RETRO

TEAM CHALLENGE TEAM CHALLENGE

Ötvös Csöpi nyomozó neve szinte mindenki számára ismerős, hisz a filmek melyeknek főszereplője volt klasszikusnak számítanak. Az Ötvös Csöpi történetek és a Balaton összeforrt az ismert és kedvelt filmekkel és ezek emblematikus főszereplőjével, a színésszel, Bujtor Istvánnal aki mint nyomozó és  mint színész is nagy szerelmese volt a Balatonnak.
A program során a filmekből vett jelenetek elevenednek meg.
A csapatok egy nyomozás részeseivé válnak, miközben minden állomáson és feladatnál újabb részlet derül ki a bűnügyről.
Az Elvarázsolt dollár hamis bankjegyei, a Pogány Madonna vitorlás technikái, vagy a Csak semmi pánik titkos térképe is megjelenik a játékban.. És egy kicsit finomabb formában, de a híres pofonok is...
 

FILMŐRÜLTEK

BALATON RETRO

A csapatépítés során a résztvevők egy játékos utazáson vesznek részt a filmek világában. Híres magyar és külföldi filmek klasszikus jeleneti elevenednek meg az állomásokon, ahol a filmek főszereplői várják a játékosokat.
Az állomásokon a csapatoknak a feladatok elvégzésén kívül az animátorokra is különös figyelmet kell fordítaniuk, ugyanis kollégáink információ morzsákat osztanak meg a játékosokkal. Ezeknek a hasznosságára a játék végén fény derül.

DANNY OCEAN BANDÁJA

FILMŐRÜLTEK

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához és műkincsrabláshoz kapcsolódik. Danny Ocean szeretné bővíteni a csapatát, és most itt a lehetőség, hogy a résztvevők különböző feladatok során bizonyítsák, alkalmasak erre. Hogyan birkóznak meg a lézermezővel, tudják-e hatástalanítani a riasztót, hatékonyak-e az útvonaltervezésben? A program során a játékok felidézik a filmekből megismert jeleneteket és végül a csapatok izgalmas krimi kvízben is bemutathatják jártasságukat a témában.

HELLO TOURIST

DANNY OCEAN BANDÁJA

Kölcsönvettük az Emil Rulez egyik vicces dalának címét, és ez ihlette ezt a mozgalmas, vidám csapatépítést. A résztvevők turista csoportokká alakulnak, akik most érkeztek Magyarországra.

Animátoraink lesznek a vendéglátók, méghozzá több szerepkörben. A csapatok "végigjárják" Magyarország turisztikai szempontból ismert régióit és hozzájuk kapcsolódó játékokban vesznek részt.

KALÓZKALAND

HELLO TOURIST

A kalózok fogságba ejtik a résztvevőket, akiknek ezt követően át kell esniük egy "gyorstalpaló" kalóz tanfolyamon. A feladatok mozgalmasak, játékosak, és olyan „szereplők” jelennek meg benne, mint a féllábú kalózkapitány, a papagáj és persze a rumoshordó. De az árbóc javítás, a léket kapott hajó mentése és a kincsesláda kinyitása is szerephez jut…
A játék során váltakoznak a fizikai ügyességi és a logikai feladatatok.

ÉJSZAKAI KALANDTÚRA

KALÓZKALAND

Mi lehet izgalmasabb, mint az éjszakai erdő? Rejtelmes homály, állati hangok, neszezés, az avar zörgése… Ebben az izgalmas játékban a csapattagok legfőbb feladata egymás segítése, az együttműködés, a kommunikáció, mert csak ezek segítségével jönnek rá az erdőből kivezető útra.
A program időtartama kb. 1,5 óra. A játék végén a csapatok egy finom pálinkával ünneplik meg a „szabadulást” és végre azok is fellélegezhetnek, akik félnek a sötétben…

GPS Kalandtúra

ÉJSZAKAI KALANDTÚRA

A geocaching egy olyan időtöltés, amely összeköti a kikapcsolódást az élménnyel, a felfedezést a szórakozással. Hosszú séta a friss levegőn, amely összehozza a csapattársakat.
Programunkban a klasszikus geocachinget ötvözzük más típusú kincskeresős játékokkal. A program célja alapvetően a célbaérés, hiszen ez csak abban az esetben sikerülhet, ha a csapatok megtalálják a tájékozódási pontokat. Ezenkívül néhány „kincset rejtő” ponton fontos tárgyakat találnak.

Gasztrotúra

GPS Kalandtúra

A gasztrotúra olyan outdoor csapatépítő program, amely során a résztvevők balatoni gasztronómiai sajátosságokkal kapcsolatos játékokban vesznek részt. Gyalogosan járják be Balatonfüred reformkori városrészét és a kikötő környékét, valamint ellátogatnak az Anna Grand Hotel borozójába és cukrászdájába. A játék időtartama kb. 2 óra.

(NEM) CSAK NŐKNEK

Gasztrotúra

A 20. században a nők munkája felértékelődött, munkájukat és a családban betöltött szerepüket egyre inkább elismeri a társadalom. De azért van még helye a fejlődésnek ezen a téren. Játékunkban híres nőkre emlékezünk, akik a saját korukban meghatározó befolyással bírtak a történelemre, művészetekre, divatra, stb.

FALUSI OLIMPIA

(NEM) CSAK NŐKNEK

Vicces játékok, amelyek felidézik a vidéki munka során felmerülő feladatokat, de természetesen játékos, vicces formában. Ez a kenyérsütéstől a patkódobásig, a szalmabála akadályversenyig sok minden lehet.A program elsősorban autentikus helyszínen érvényesül a legjobban, kiegészítve a bográcsos ebéddel, a pálinkás fogadással…

GARDEN PARTY

FALUSI OLIMPIA

Csupa olyan program, amelyeket baráti összejöveteleken szoktunk játszani a kertben.. és sok kiegészítő program

  • Sumo bajnokság
  • Csocsó bajnokság
  • Tollaslabda bajnokság
  • Pingpong bajnokság
  • Strandröplabda bajnokság
  • Kispályás foci
  • Darts verseny
  • Gólyaláb foci és akadályverseny
  • Társasjátékok
  • Óriás jenga

Kalandos Balatonszemes

GARDEN PARTY

Ez a kis balatonparti város tele van meglepetésekkel! Váratlanul sok felfedeznivalót kínál ez a település, melyeket a csapatok egy hosszabb séta során ismernek meg. A látnivalók önmagukban is gazdag programot nyújtanának, de a hozzájuk kapcsolódó játékok, feladatok tovább színesítik a programot, melynek elmaradhatatlan része egy közös fagyizás.

Nemzetek Olimpiája

Kalandos Balatonszemes

Európa meglepően sokszínű kontinens, hisz ezen a mindössze 10 millió km2-en 45 ország osztozik. Sok-sok különböző kultúra, nyelv, hagyomány és népszokás. Vannak közös dolgok is, ilyen például, hogy minden országban szeretik az erőpróbákat. Ezek közül az erőpróbák közül válogattunk össze néhányat, melyek részvételével egy kis erőpróba elé állítjuk a csapatokat.

VITORLÁS CSAPATÉPÍTÉS

Nemzetek Olimpiája

A társaságot csapatokra osztjuk és igazi regattát rendezünk a Balatonon. Mindenki megtanulhat kötelet csomózni, a hajót irányítani, navigálni, stb.
A hajózást a résztvevők önállóan végzik, egy képzett hajóvezető jelenlétével és felügyeletével.

KERÉKPÁROS KALANDTÚRA

VITORLÁS CSAPATÉPÍTÉS

Manapság egyre többen bicikliznek szabadidejükben a megnövekedett számú kerékpárutak egyikén.
Tapasztalatunk szerint a résztvevők szívesen használják ezt a közlekedési eszközt csapatépítések alkalmával.
A csapatoknak az útvonalon különböző pontokat, állomásokat kell megtalálni, ahol további feladatok várnak rájuk. A kalandtúra végén mindenkit egy megadott időpontban várunk vissza a kiindulási pontban, ahol győztes csapatot hirdetünk.

Stratégiai lasertag

KERÉKPÁROS KALANDTÚRA

Célja: A közös önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés erősítése jókedvű hangulatban. Fontos szerepet kap a közös stratégia tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködés a csapattagok között. Ezek a festék- és ütésmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtanak felhasználójuknak. A résztvevők számára laser érzékelővel felszerelt fegyvereket biztosítunk. A laser puskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni.
A program helyszín igénye: outdoor megvalósítás esetén ligetes, erdős terület. Indoor esetén kifejezetten erre alkalmas helyszínek (pl. laktanya)

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum