Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

 

Együttműködést fejlesztő, aktív, mozgalmas csapatépítések

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten, Balatonon, Győrben, Sopronban, Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Egerben, Szentendrén, Visegrádon, Dobogókőn, a Mátrában, Somogyban, Vértesben, a Dunakanyarban, stb. Amennyiben nincs kialakult elképzelés a helyszínről, abban az esetben ebben is szívesen segítünk. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk bármely felmerülő elképzelés esetén .                       

 

DRÁGÁN ADD....

 

McClane hadnagynak segítségre van szüksége! A világot meg kell menteni, mert Simon megint új gonoszságot  eszelt ki. A csapatok tetszőleges településen a filmhez hasonlóan oldják meg a rejtélyeket, és ezzel segítenek a  rendőrnek. A csapatok útközben telefonon tartják a kapcsolatot a hadnaggyal, és természetesen a főgonosz is így adja az instrukciók egy részét, akárcsak a filmben. A legnagyobb ellenség pedig természetesen az idő, mert egyre csak fogy....

  

A SZERZETES TITKA  
(a program kültéren és beltéren is megvalósítható)

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. 


Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl, úgy, hogy mindenki bedobja az üstbe a sajátját. Ebben az izgalmas csapatépítésben a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, melyben a többi szerzetes is a segítségükre lesz.

 

 

SUPER HEROES 

A szuperhősök, akár a „jók”, akár a „rosszak” mindig foglalkoztatták az emberiséget. Gyermekkorunkban meséink szereplőiként, később a képregényekben, majd filmvásznon láthattuk őket, hogy küzdenek meg az elemekkel, egymással, ki-ki a saját igazságát keresve.

A játékban a szuperhősök képességeit „ölthetik” magukra a résztvevők, kicsit belebújhatnak a bőrükbe és kipróbálhatják különleges képességeiket. 

 

VÁROSI NYOMOZÁS 

Nyomozós játék városi keretek között. Izgalmas, kalandos csapatépítés, melynek során a résztvevők egy bűnügyet göngyölítenek fel.
A csapatok önállóan keresik meg a legjobb útvonalat, és különböző feladatokat teljesítenek városi kalandjuk során, közben találkoznak olyan ott élő emberekkel, tanúkkal akik esetleg segítségükre lehetnek a nyomozásban.

 

CHALLENGE DAY

A program során sportos kihívások elé állítjuk a résztvevőket.
Különféle hagyományos és kevésbé megszokott sportágak, ügyességi játékok kapnak szerepet a programban. A különféle sportokban és ügyességi játékokban a résztevők előzetes nevezéssel regisztrálnak. A versenyszámok egy részében csapat-, a másikban egyéni és csapatverseny is indítható.

 

VISEGRÁD KINCSE 

Visegrád sokáig királyi székhely volt, és a reneszánsz idején virágzott ez a kis település. Csapatépítésünkben egy eltűnt reneszánsz kincset kell megtalálniuk a résztvevőknek a városban.
A csapatok a temlom környékéről indulnak el, és különböző játékos feladatok, rejtvények megoldásával jutnak tovább pontról pontra. Útközben a település néhány lakója is a csapatok segítségére lehet, ezért "nyitott szemmel" kell járniuk. Az is elképzelhető, hogy helyi kocsma törzsvendége adja az egyik legfontosabb információt.
A végső cél Visegrád kincsének megtalálása, amely a csapatot a győzelemhez juttatja. A program sok sétával jár együtt.

 

MÓKUS ŐRS

„Azok a régi szép idők...” - sokszor hallhattuk ezeket a szavakat azoktól, akik az 1990. előtti időkben élték gyermekkorukat, kisdobosok, netán úttörők is voltak. A program során egy úttörőtábor hangulata elevenedik meg. Több, mai szemmel akár megmosolyogtatónak is mondható aktivitás várja a résztvevőket, de a játék időtartama alatt hamar kiderül, hogy ezek  a játékok igazi nagy klasszikusok, amelyek a kiváló szórakozás mellett igazi versenyhelyzeteket is tudnak biztosítani. 

 

TÚLÉLŐK - SZABADULÁS AZ IDŐ FOGSÁGÁBÓL

A  résztvevők időviharba kerülnek, és így végig kell járniuk az emberiség történelmének nagyobb állomásait. A cél, hogy minden csapat visszajusson a jelenbe. A csapatok óriási időugrásokat is megtesznek annak érdekében, hogy teljesítsék a feladatot. Játékos csapatépítés ügyességi és logikai feladatokkal.

 

A KASTÉLY REJTÉLYE

A család féltve őrzött kincse a történelem viharában eltűnt. A csapatok feladata a kincs felkutatása A család féltve őrzött kincse a történelem viharában eltűnt. A csapatok feladata a kincs felkutatása. Különböző ügyességi és logikai feladatok során jutnak el a megoldásig, persze csak akkor, ha ügyesen összedolgoznak. Hatékony kommunikáció, egymás támogatása és az együtt gondolkodás is szükséges a játékok sikeres végrehajtásához.

  

TEAM CHALLENGE  (elsősorban outdoor, de beltéren is megvalósítható)

A Team Challenge újfajta struktúrája eltér a hagyományos, állomásról-állomásra szerkezetű kültéri csapatépítő tréningektől. A csapatoknak 5 missziót kell végrehajtaniuk, (nagyobb létszám esetén 10 küldetést) és minden misszión belül további részfeladatokkal találkoznak. A csapat nem kap teljes információt a részfeladatokkal kapcsolatban, így ezek ismerete nélkül kell kiválasztaniuk azt a feladatot, amelyet végre kívánnak hajtani. Az egyes küldetések különböző tematika szerint épülnek fel, vannak köztük ügyességi, logikai, kreatív feladatok is, így tehát mindenkinek van lehetősége arra, hogy megmutassa erősségeit valamelyik területen akkor is, ha esetleg egy másik misszión belül inkább passzívabb szemlélő.

 

BALATON RETRO (elsősorban outdoor, de beltéren is megvalósítható)

Ötvös Csöpi nyomozó neve szinte mindenki számára ismerős, hisz a filmek melyeknek főszereplője volt klasszikusnak számítanak. Az Ötvös Csöpi történetek és a Balaton összeforrt az ismert és kedvelt filmekkel és ezek emblematikus főszereplőjével, a színésszel, Bujtor Istvánnal aki mint nyomozó és  mint színész is nagy szerelmese volt a Balatonnak.
A program során a filmekből vett jelenetek elevenednek meg.
A csapatok egy nyomozás részeseivé válnak, miközben minden állomáson és feladatnál újabb részlet derül ki a bűnügyről.
Az Elvarázsolt dollár hamis bankjegyei, a Pogány Madonna vitorlás technikái, vagy a Csak semmi pánik titkos térképe is megjelenik a játékban.. És egy kicsit finomabb formában, de a híres pofonok is...

 

CITY CHALLENGE

Egy történelmi város felfedezése mindig vonzó program. Játékunkban a résztvevőket  csapatokra osztjuk, akik Pécs történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. A csapatok, - miközben bejárják a nevezetes helyeket, titkos átjárókat, - megismerik a várost. A feladat része az Enjoy the city játékállomás is, ahol a feladat egy finomság elfogyasztása...
Ahol már többször megfordultunk: Pécs, Veszprém, Szentendre, Szeged, Sopron, Székesfehérvár, Győr, Eger, Balatonfüred, Balatonszemes, Siófok és természetesen Budapest.

  

FILMŐRÜLTEK

 

A csapatépítés során a résztvevők egy játékos utazáson vesznek részt a filmek világában. Híres magyar és külföldi filmek klasszikus jeleneti elevenednek meg az állomásokon, ahol a filmek főszereplői várják a játékosokat.
Az állomásokon a csapatoknak a feladatok elvégzésén kívül az animátorokra is különös figyelmet kell fordítaniuk, ugyanis kollégáink információ morzsákat osztanak meg a játékosokkal. Ezeknek a hasznosságára a játék végén fény derül.

 

DANNY OCEAN BANDÁJA (outdoor program de indoor is megvalósítható)

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához és műkincsrabláshoz  kapcsolódik. Danny Ocean szeretné bővíteni a csapatát, és most itt a lehetőség, hogy a résztvevők különböző feladatok során bizonyítsák, alkalmasak erre. Hogyan birkóznak meg a lézermezővel, tudják-e hatástalanítani a riasztót, hatékonyak-e az útvonaltervezésben? A program során a játékok felidézik a filmekből megismert jeleneteket és végül a csapatok izgalmas krimi kvízben is bemutathatják jártasságukat a témában.

 

SZERENCSÉS SZESZCSEMPÉSZ

Amerikában a 20-as évek alkoholtilalma alatt virágzott a szeszcsempészet. Ebben a játékban a részvevők is csempész bandákká alakulnak és veszélyes kalandok során gyarapítják vagyonukat.
Szökés a fogdából, menekülés a fináncok elől, repülő dollárok és sok más kaland várja a csapatokat. A legjobb csapat ajándéka természetesen egy üveg whiskey.

 

HELLO TOURIST

Kölcsönvettük az Emil Rulez egyik vicces dalának címét, és ez ihlette ezt a mozgalmas, vidám csapatépítést. A résztvevők turista csoportokká alakulnak, akik most érkeztek Magyarországra.

Animátoraink lesznek a vendéglátók, méghozzá több szerepkörben. A csapatok "végigjárják" Magyarország turisztikai szempontból ismert régióit és hozzájuk kapcsolódó játékokban vesznek részt.

 

KALÓZKALAND

A kalózok fogságba ejtik a résztvevőket, akiknek ezt követően át kell esniük egy "gyorstalpaló" kalóz tanfolyamon. A feladatok mozgalmasak, játékosak, és olyan „szereplők” jelennek meg benne, mint a féllábú kalózkapitány, a papagáj és persze a rumoshordó. De az árbóc javítás, a léket kapott hajó mentése és a kincsesláda kinyitása is szerephez jut…
A játék során váltakoznak a fizikai ügyességi  és a logikai feladatatok.

 

ÉJSZAKAI KALANDTÚRA

Mi lehet izgalmasabb, mint az éjszakai erdő? Rejtelmes homály, állati hangok, neszezés, az avar zörgése… Ebben az izgalmas játékban a csapattagok legfőbb feladata egymás segítése, az együttműködés, a  kommunikáció, mert csak ezek segítségével jönnek rá az erdőből kivezető útra.
A program időtartama  kb. 1,5 óra. A játék végén a csapatok egy finom pálinkával ünneplik meg a „szabadulást” és végre azok is fellélegezhetnek, akik félnek a sötétben… 

 

GPS Kalandtúra

A geocaching egy olyan időtöltés, amely összeköti a kikapcsolódást az élménnyel, a felfedezést a szórakozással. Hosszú séta a friss levegőn, amely összehozza a csapattársakat.
Programunkban a klasszikus geocachinget ötvözzük más típusú kincskeresős játékokkal.  A program célja alapvetően a célbaérés, hiszen ez csak abban az esetben sikerülhet, ha a csapatok megtalálják a tájékozódási pontokat. Ezenkívül néhány „kincset rejtő” ponton fontos  tárgyakat találnak.
 

 

(NEM) CSAK NŐKNEK

 

A 20. században a nők munkája felértékelődött, munkájukat és a családban betöltött szerepüket egyre inkább elismeri a társadalom. De azért van még helye a fejlődésnek ezen a téren.  Játékunkban híres nőkre emlékezünk, akik a saját korukban meghatározó befolyással bírtak a történelemre, művészetekre, divatra, stb.

 

FELTALÁLÓK

Kultúrörténetünk, történelmünk során sok nagyszerű elme segítette hétköznapi életünket, a gyógyulásunkat, a munkánkat különböző fantasztikus találmányokkal. Ezek között vannak olyanok, amelyeket magától értetődőnek gondolunk manapság, pedig feltalálásuk előtt csak utópia volt létezésük.  Csapatépítő programunkat olyan invenciózus emberekalkotásai ihlették, akik valamilyen módon hatással voltak a világra. Mivel gyakran ők is segítséggel dolgoztak kutatásaikon, ezért a mi feladataink is csapatmunkát, együttműködést igényelnek.

 

COUNTRY LIFE

A felgyorsult hétköznapok, az állandó munkahelyi kihívások és a mindennapi problémák szentháromsága gyakran rányomja a bélyegét a lelki egyensúlyunkra. Gyakran bizonyos nosztalgiával tekintünk a vidéki romantikus életre, elfelejtkezve arról, hogy a földdel, állatokkal kapcsolatos munka más módon, de nem nélkülözi a nehézségeket. Programunk a falusi életben megszokott hétköznapi teendőket hivatott szemléltetni. Miközben a résztvevők istállót takarítanak, vagy akár a traktorvezetéssel ismerkedenek, esetleg tehenet fejnek, hamar rádöbbennek, hogy az elkényelmesedés, a depresszió és a stressz egyik legjobb gyógyszere a vidéki életmód.

 

FALUSI OLIMPIA

Falusi olimpia outdoor csapatépítés

Vicces játékok, amelyek felidézik a vidéki munka során felmerülő feladatokat, de természetesen játékos, vicces formában. Ez a kenyérsütéstől a patkódobásig, a szalmabála akadályversenyig sok minden lehet.A program elsősorban autentikus helyszínen érvényesül a legjobban, kiegészítve a bográcsos ebéddel, a pálinkás fogadással…

 

GARDEN PARTY

Csupa olyan program, amelyeket baráti összejöveteleken szoktunk játszani a kertben.. és sok kiegészítő program

  • Sumo bajnokság
  • Csocsó bajnokság
  • Tollaslabda bajnokság
  • Pingpong bajnokság
  • Strandröplabda bajnokság
  • Kispályás foci
  • Darts verseny
  • Gólyaláb foci és akadályverseny
  • Társasjátékok
  • Óriás jenga

  

VITORLÁS CSAPATÉPÍTÉS

A társaságot csapatokra osztjuk és igazi regattát rendezünk a Balatonon. Mindenki megtanulhat kötelet csomózni, a hajót irányítani, navigálni, stb.
A hajózást a résztvevők önállóan végzik, egy képzett hajóvezető jelenlétével és felügyeletével.

 

KERÉKPÁROS GEOCACHING VAGY CITY CHALLENGE

Manapság egyre többen bicikliznek szabadidejükben a megnövekedett számú kerékpárutak egyikén.
Tapasztalatunk szerint a résztvevők szívesen használják ezt a közlekedési eszközt csapatépítések alkalmával.
A csapatoknak az útvonalon különböző pontokat, állomásokat kell megtalálni, ahol további feladatok várnak rájuk. A kalandtúra végén mindenkit egy megadott időpontban várunk vissza a kiindulási pontban, ahol győztes csapatot hirdetünk.

 

STRATÉGIAI LASERTAG

Célja: A közös önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés  erősítése  jókedvű hangulatban. Fontos szerepet kap a közös stratégia tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködés a csapattagok között. Ezek a festék- és ütésmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtanak felhasználójuknak. A résztvevők számára laser érzékelővel felszerelt fegyvereket biztosítunk. A laser puskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni.
A program helyszín igénye: outdoor megvalósítás esetén ligetes, erdős terület. Indoor esetén kifejezetten erre alkalmas helyszínek (pl. laktanya)
Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum