Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Gasztronómiai csapatépítések

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten, Balatonon, Győrben, Sopronban, Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Egerben, Szentendrén, Visegrádon, Dobogókőn, a Mátrában, Somogyban, Vértesben, a Dunakanyarban, stb. Amennyiben nincs kialakult elképzelés a helyszínről, abban az esetben ebben is szívesen segítünk. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk bármely felmerülő elképzelés esetén . 

BALATONI BORMÁMOR

Ez a program elkalauzolja résztvevőit Balatonfüred és környéke bormámoros világába, amely Magyarország egyik kiemelkedő minőségi borvidéke, ahol a szőlő- és bortermelés mintegy kétezer éves múltra tekint vissza.
A csapatok a Csopak-Balatonfüred-Tihany háromszögben mozognak és megkóstólják a régió legismertebb borait. Ezenkívül a borhoz kapcsolódó és más vicces játékokban vesznek részt.

 

GASZTROTÚRA

A gasztrotúra olyan outdoor csapatépítő program, amely során a résztvevők balatoni gasztronómiai specialitásokkal ismerkednek meg, miközben játékos vetélkedő keretében összemérik tudásukat a hazai és nemzetközi gasztronómia területén. Gyalogosan járják be Balatonfüred reformkori városrészét és a kikötő környékét kb. 2,5-3 óra alatt.Vajon tényleg mindent tudunk a fröccsről? A Jókai bablevesről vagy a balatoni halakról? És a borokról?Mindez kiderül a játék során. 

 

INTERFOOD

A közös főzés és azt követően az evés mindig izgalmas tevékenység, amely összekovácsolja a társaságot. Ez vállalati és baráti környezetben is érvényes.A főzés remek módja annak hogy a kollégák igazán más oldalukról mutatkozzanak be egymásnak, mint amit a munkahelyi környezetben megszoktak. Itt bemutatkozhatnak azok, akik legendákat mesélnek arról, mit főztek hétvégén és azok is, akik el sem tudnák képzelni saját magukról, hogy egyáltalán egy hagymát apróra tudnak vágni. Igazi csapatmunkát igényel a feladatok/munkafolyamatok szétosztása, aztán a közös alkotás majd   annak közös elfogyasztása növeli a pozitív érzelmi faktort.
Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum