Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Nagy létszámú csapatépítések (100 fő felett)

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.

A nagy balhé

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Játékunkban a résztvevők is belecsöppennek ebbe a zűrös világba, ahol immár ők is mint szeszcsempészek keresik a kenyérrevalót..

A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy izgalmas csapatépítő programra.

A szerzetes titka

A nagy balhé A nagy balhé

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. 


Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl, úgy, hogy mindenki bedobja az üstbe a sajátját. Ebben az izgalmas csapatépítésben a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, melyben a többi szerzetes is a segítségükre lesz.

Challenge Day

A szerzetes titka

A program során sportos kihívások elé állítjuk a résztvevőket.
Különféle hagyományos és kevésbé megszokott sportágak, ügyességi játékok kapnak szerepet a programban. A különféle sportokban és ügyességi játékokban a résztevők előzetes nevezéssel regisztrálnak. A versenyszámok egy részében csapat-, a másikban egyéni és csapatverseny is indítható.

Apollo 2019

Challenge Day

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.

Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold. Az űrkutatás igazi csapatmunka, és ebben a programban a Föld és a Hold lakói együtt építik meg az utazáshoz szükséges űrjárműveket. A program csúcspontja egy igazi rakéta show"

Őrült futam

Apollo 2019 Apollo 2019

A játékban során autós versenyistállók versenyeznek egymással. Ezzel remélhetőleg sokak gyermekkori álmát sikerül megvalósítani, hiszen gyermekként sokan ábrándoztak autóversenyzői pályafutásról.
A csapatok 1-1 előre telepített bázison (továbbiakban Paddock) helyezkednek el. Itt kell felépíteniük a "verseny istállókat" (név, logó, reklámanyagok, stb.), majd meg kell tervezniük és fel kell építeniük a versenyautójukat az előre lefektetett szabályoknak megfelelően.
A Paddock-ban a csapattagok felosztják maguk között a szerepeket: pilóták, csapatfőnök, főmérnök, szerelők, marketingesek, tesztpilóták stb. Az autók építéséhez különféle alapanyagokat és eszközöket, szerszámokat (faanyag, csavarok, kartonlapok, ragasztópisztolyok, dekorációs eszközök, kerekek és kormány) kapnak. A gyorsasági verseny mellett az autók megjelenése is nagyon fontos, ezért a zsűri díjazza a legkreatívabb és a legszebb megjelenésű versenyautót.

Video a programról:
https://www.youtube.com/watch?v=IYT7c6lAhY4&feature=youtu.be

Goldberg gép

Őrült futam

Ebben a játékban a feladat egy minél szórakoztatóbb gép építése. Látszólag a gépnek semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja az emberek fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. Mindenki minden ötletét bevetheti, hisz ezzel is csak színesíti a gép működését.

Video a programról:
https://www.youtube.com/watch?v=bNrIcJhqnSA&t=42s

City Challenge

Goldberg gép Goldberg gép

Egy történelmi város felfedezése mindig vonzó program. Játékunkban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a település történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. A csapatok, - miközben bejárják a nevezetes helyeket, titkos átjárókat, - megismerik a várost. A feladat része az Enjoy the city játékállomás is, ahol a feladat egy finomság elfogyasztása...

Nagy létszám esetén ezeket a városokat javasoljuk

Pécs Győr
Siófok Szeged
Sopron Eger
Budapest Szentendre
Budai Vár  

 

Túlélők - szabadulás az idő fogságából

City Challenge

A résztvevők időviharba kerülnek, és így végig kell járniuk az emberiség történelmének nagyobb állomásait. A cél, hogy minden csapat visszajusson a jelenbe. A csapatok óriási időugrásokat is megtesznek annak érdekében, hogy teljesítsék a feladatot. Játékos csapatépítés ügyességi és logikai feladatokkal.

Balaton retro - Ötvös Csöpi nyomoz

Túlélők - szabadulás az idő fogságából

Ötvös Csöpi nyomozó neve szinte mindenki számára ismerős, hisz a filmek melyeknek főszereplője volt klasszikusnak számítanak. Az Ötvös Csöpi történetek és a Balaton összeforrt az ismert és kedvelt filmekkel és ezek emblematikus főszereplőjével, a színésszel, Bujtor Istvánnal aki mint nyomozó és  mint színész is nagy szerelmese volt a Balatonnak. 
A program során a filmekből vett jelenetek elevenednek meg. 
A csapatok egy nyomozás részeseivé válnak, miközben minden állomáson és feladatnál újabb részlet derül ki a bűnügyről.
Az Elvarázsolt dollár hamis bankjegyei, a Pogány Madonna vitorlás technikái, vagy a Csak semmi pánik titkos térképe is megjelenik a játékban.. És egy kicsit finomabb formában, de a híres pofonok is..

Team Challenge

Balaton retro - Ötvös Csöpi nyomoz

A Team Challenge újfajta struktúrája eltér a hagyományos, állomásról-állomásra szerkezetű kültéri csapatépítő tréningektől. A csapatoknak 5 missziót kell végrehajtaniuk, (nagyobb létszám esetén 10 küldetést) és minden misszión belül további részfeladatokkal találkoznak. A csapat nem kap teljes információt a részfeladatokkal kapcsolatban, így ezek ismerete nélkül kell kiválasztaniuk azt a feladatot, amelyet végre kívánnak hajtani. Az egyes küldetések különböző tematika szerint épülnek fel, vannak köztük ügyességi, logikai, kreatív feladatok is, így tehát mindenkinek van lehetősége arra, hogy megmutassa erősségeit valamelyik területen akkor is, ha esetleg egy másik misszión belül inkább passzívabb szemlélő.

Super Heroes

Team Challenge

A szuperhősök, akár a „jók”, akár a „rosszak” mindig foglalkoztatták az emberiséget. Gyermekkorunkban meséink szereplőiként, később a képregényekben, majd filmvásznon láthattuk őket, hogy küzdenek meg az elemekkel, egymással, ki-ki a saját igazságát keresve.

A játékban a szuperhősök képességeit „ölthetik” magukra a résztvevők, kicsit belebújhatnak a bőrükbe és kipróbálhatják különleges képességeiket. 

Danny Ocean bandája

Super Heroes

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához és műkincsrabláshoz kapcsolódik. Danny Ocean szeretné bővíteni a csapatát, és most itt a lehetőség, hogy a résztvevők különböző feladatok során bizonyítsák, alkalmasak erre. Hogyan birkóznak meg a lézermezővel, tudják-e hatástalanítani a riasztót, hatékonyak-e az útvonaltervezésben? A program során a játékok felidézik a filmekből megismert jeleneteket és végül a csapatok izgalmas krimi kvízben is bemutathatják jártasságukat a témában.

Hello Tourist

Danny Ocean bandája

Kölcsönvettük az Emil Rulez egyik vicces dalának címét, és ez ihlette ezt a mozgalmas, vidám csapatépítést. A résztvevők turista csoportokká alakulnak, akik most érkeztek Magyarországra.

Animátoraink lesznek a vendéglátók, méghozzá több szerepkörben. A csapatok "végigjárják" Magyarország turisztikai szempontból ismert régióit és hozzájuk kapcsolódó játékokban vesznek részt.

Falusi Olimpia

Hello Tourist

Vicces játékok, amelyek felidézik a vidéki munka során felmerülő feladatokat, de természetesen játékos, vicces formában. Ez a kenyérsütéstől a patkódobásig, a szalmabála akadályversenyig sok minden lehet.A program elsősorban autentikus helyszínen érvényesül a legjobban, kiegészítve a bográcsos ebéddel, a pálinkás fogadással…

Kartonhajó regatta

Falusi Olimpia

A program során a csapatok rivális hajógyárakat alkotnak, akik mindannyian új fejlesztéseken dolgoznak.
Minden csapat/hajógyár célja a leggyorsabb és egyúttal legszebb úszó remekmű kifejlesztése és megépítése.
Ezt követi a regatta, melynek során a csapatok időmérő futamokon mérik össze sebességüket, de természetesen gyakran már az is kérdéses, meddig marad fent a vízen a hajó... :-)

Top Secret

Kartonhajó regatta

Ebben a programban a legkülönbözőbb filmes titkos ügynökök fognak össze annak érdekében, hogy végleg megszabadítsák a világot a rá leselkedő gonoszoktól. Ehhez viszont segítségre van szükségük, ezért a csapatokat arra kérik, gyakoroljanak együtt, sajátítsák el az adott ügynök speciális képességeit.

A kiképzést a program végén egy új fegyver kifejlesztésével koronázzák meg.

Olyan híres ügynökök lesznek az „oktatók”, mint James Bond, Kingsman, Jason Bourne, Ethan Hunt, Nikita, Frank Drebin vagy J ügynök....

Óriások Földje

Top Secret

Ebben a programban a csapatok feladata óriási marionett bábuk építése. A csapatépítés nagyobb része a tervezés és a létrehozás, amelyet végül egy bemutató követ.

A bábuk rendkívül látványosak, a mozgásuk hasonló egy valódi emberéhez, mintha egy óriási bábszínházban lennénk. Nem csupán az óriások létrehozásában dolgozik együtt a csapat, hanem később a mozgatásban is, hiszen egy ekkor bábot egy ember nem tud irányítani.

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum