Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Kis- és közepes létszámú csapatépítések (100 főig)

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.

Top Secret

Ebben a programban a legkülönbözőbb filmes titkos ügynökök fognak össze annak érdekében, hogy végleg megszabadítsák a világot a rá leselkedő gonoszoktól. Ehhez viszont segítségre van szükségük, ezért a csapatokat arra kérik, gyakoroljanak együtt, sajátítsák el az adott ügynök speciális képességeit.

A kiképzést a program végén egy új fegyver kifejlesztésével koronázzák meg.

Olyan híres ügynökök lesznek az „oktatók”, mint James Bond, Kingsman, Jason Bourne, Ethan Hunt, Nikita, Frank Drebin vagy J ügynök....

A szerzetes titka

Top Secret Top Secret

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. 


Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl, úgy, hogy mindenki bedobja az üstbe a sajátját. Ebben az izgalmas csapatépítésben a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, melyben a többi szerzetes is a segítségükre lesz.

City Challenge

A szerzetes titka A szerzetes titka

Egy történelmi város felfedezése mindig vonzó program. Játékunkban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik település történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. A csapatok, - miközben bejárják a nevezetes helyeket, titkos átjárókat, - megismerik a várost. A feladat része az Enjoy the city játékállomás is, ahol a feladat egy finomság elfogyasztása...

Pécs Veszprém
Győr Szentendre
Sopron Szeged
Siófok Eger
Székesfehérvár Balatonfüred
Balatonszemes Gyula
Budapest Budai Vár

A nagy balhé

City Challenge

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Játékunkban a résztvevők is belecsöppennek ebbe a zűrös világba, ahol immár ők is mint szeszcsempészek keresik a kenyérrevalót..

A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy izgalmas csapatépítő programra.

Drágán add

A nagy balhé

McClane hadnagynak segítségre van szüksége! A világot meg kell menteni, mert Simon megint új gonoszságot eszelt ki. A csapatok tetszőleges településen a filmhez hasonlóan oldják meg a rejtélyeket, és ezzel segítenek a rendőrnek. A csapatok útközben telefonon tartják a kapcsolatot a hadnaggyal, és természetesen a főgonosz is így adja az instrukciók egy részét, akárcsak a filmben. A legnagyobb ellenség pedig természetesen az idő, mert egyre csak fogy....

Apollo 2019

Drágán add

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.

Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold. A program egyik csúcspontja egy látványos rakéta show.

 

Városi nyomozás

Apollo 2019

Nyomozós játék városi keretek között. Izgalmas, kalandos csapatépítés, melynek során a résztvevők egy bűnügyet göngyölítenek fel.
A csapatok önállóan keresik meg a legjobb útvonalat, és különböző feladatokat teljesítenek városi kalandjuk során, közben találkoznak olyan ott élő emberekkel, tanúkkal akik esetleg segítségükre lehetnek a nyomozásban.

Visegrád kincse

Városi nyomozás

Visegrád sokáig királyi székhely volt, és a reneszánsz idején virágzott ez a kis település. Csapatépítésünkben egy eltűnt reneszánsz kincset kell megtalálniuk a résztvevőknek a városban.
A csapatok a temlom környékéről indulnak el, és különböző játékos feladatok, rejtvények megoldásával jutnak tovább pontról pontra. Útközben a település néhány lakója is a csapatok segítségére lehet, ezért "nyitott szemmel" kell járniuk. Az is elképzelhető, hogy helyi kocsma törzsvendége adja az egyik legfontosabb információt.
A végső cél Visegrád kincsének megtalálása, amely a csapatot a győzelemhez juttatja. A program sok sétával jár együtt.

Super Heroes

Visegrád kincse

A szuperhősök, akár a „jók”, akár a „rosszak” mindig foglalkoztatták az emberiséget. Gyermekkorunkban meséink szereplőiként, később a képregényekben, majd filmvásznon láthattuk őket, hogy küzdenek meg az elemekkel, egymással, ki-ki a saját igazságát keresve.

A játékban a szuperhősök képességeit „ölthetik” magukra a résztvevők, kicsit belebújhatnak a bőrükbe és kipróbálhatják különleges képességeiket.

Challenge day

Super Heroes

A program során sportos kihívások elé állítjuk a résztvevőket.
Különféle hagyományos és kevésbé megszokott sportágak, ügyességi játékok kapnak szerepet a programban. A különféle sportokban és ügyességi játékokban a résztevők előzetes nevezéssel regisztrálnak. A versenyszámok egy részében csapat-, a másikban egyéni és csapatverseny is indítható.

Mókus Őrs

Challenge day

„Azok a régi szép idők...” - sokszor hallhattuk ezeket a szavakat azoktól, akik az 1990. előtti időkben élték gyermekkorukat, kisdobosok, netán úttörők is voltak. A program során egy úttörőtábor hangulata elevenedik meg. Több, mai szemmel akár megmosolyogtatónak is mondható aktivitás várja a résztvevőket, de a játék időtartama alatt hamar kiderül, hogy ezek a játékok igazi nagy klasszikusok, amelyek a kiváló szórakozás mellett igazi versenyhelyzeteket is tudnak biztosítani.

Balatonfüred városi kalandtúra

Mókus Őrs

Ebben a játékban a résztvevők csapatokra osztva bejárják a reformkori városrészt és a kikötő környékét. Útközben „megelevenednek” Balatonfüred híres lakói, az itt szívesen nyaraló művészek is. A csapatok eközben felfedezik a város legszebb részeit. Az Enjoy the city állomás során pedig megismerkednek a helyi borokkal és egy „idevalósi” desszerttel.

Kalandos Balatonszemes

Balatonfüred városi kalandtúra

Ez a kis balatonparti város tele van meglepetésekkel! Váratlanul sok felfedeznivalót kínál ez a település, melyeket a csapatok egy hosszabb séta során ismernek meg. A látnivalók önmagukban is gazdag programot nyújtanának, de a hozzájuk kapcsolódó játékok, feladatok tovább színesítik a programot, melynek elmaradhatatlan része egy közös fagyizás.

Balaton retro - Ötvös Csöpi nyomoz

Kalandos Balatonszemes Kalandos Balatonszemes

Ötvös Csöpi nyomozó neve szinte mindenki számára ismerős, hisz a filmek melyeknek főszereplője volt klasszikusnak számítanak. Az Ötvös Csöpi történetek és a Balaton összeforrt az ismert és kedvelt filmekkel és ezek emblematikus főszereplőjével, a színésszel, Bujtor Istvánnal aki mint nyomozó és  mint színész is nagy szerelmese volt a Balatonnak. 
A program során a filmekből vett jelenetek elevenednek meg. 
A csapatok egy nyomozás részeseivé válnak, miközben minden állomáson és feladatnál újabb részlet derül ki a bűnügyről.
Az Elvarázsolt dollár hamis bankjegyei, a Pogány Madonna vitorlás technikái, vagy a Csak semmi pánik titkos térképe is megjelenik a játékban.. És egy kicsit finomabb formában, de a híres pofonok is...

Team Challenge

Balaton retro - Ötvös Csöpi nyomoz

A Team Challenge újfajta struktúrája eltér a hagyományos, állomásról-állomásra szerkezetű kültéri csapatépítő tréningektől. A csapatoknak 5 missziót kell végrehajtaniuk, (nagyobb létszám esetén 10 küldetést) és minden misszión belül további részfeladatokkal találkoznak. A csapat nem kap teljes információt a részfeladatokkal kapcsolatban, így ezek ismerete nélkül kell kiválasztaniuk azt a feladatot, amelyet végre kívánnak hajtani. Az egyes küldetések különböző tematika szerint épülnek fel, vannak köztük ügyességi, logikai, kreatív feladatok is, így tehát mindenkinek van lehetősége arra, hogy megmutassa erősségeit valamelyik területen akkor is, ha esetleg egy másik misszión belül inkább passzívabb szemlélő.

Túlélők - szabadulás az idő fogságából

Team Challenge

A  résztvevők időviharba kerülnek, és így végig kell járniuk az emberiség történelmének nagyobb állomásait. A cél, hogy minden csapat visszajusson a jelenbe. A csapatok óriási időugrásokat is megtesznek annak érdekében, hogy teljesítsék a feladatot. Játékos csapatépítés ügyességi és logikai feladatokkal.
 

Danny Ocean bandája

Túlélők - szabadulás az idő fogságából

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához és műkincsrabláshoz kapcsolódik. Danny Ocean szeretné bővíteni a csapatát, és most itt a lehetőség, hogy a résztvevők különböző feladatok során bizonyítsák, alkalmasak erre. Hogyan birkóznak meg a lézermezővel, tudják-e hatástalanítani a riasztót, hatékonyak-e az útvonaltervezésben? A program során a játékok felidézik a filmekből megismert jeleneteket és végül a csapatok izgalmas krimi kvízben is bemutathatják jártasságukat a témában.

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum