Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Élményprogramok

Amennyiben egy egész vagy akár két nap is rendelkezésre áll a csapatépítésre, abban az esetben lehet a programot egy kiválasztott tematika mentén összeállítani. Az alábbiakban néhány példa olvasható, de természetesen egyedi igényekre is szívesen összeállítjuk a tematikát.

Gasztronómiai élményprogramok

Az egész program a gasztronómia köré épül. A nap első felében gasztronómiai témájú csapatépítés a résztvevők számára. Például Gasztrotúra vagy Interfood. Ezt követően közös ebéd, majd a kora délután folyamán kávé- és csoki kóstolás, majd látogatás egy közelben található kézműves manufaktúrában (pl. sajt, sonka). Este borkóstoló (esetleg pálinka kóstoló) és közös vacsorával zárjuk a napot.

Retro Nap élményprogram

Gasztronómiai élményprogramok

Az egész program retro elemek köré épül. A nap első felében a résztevők valamelyik retro témájú csapatépítő tréningünkön vesznek részt. Ezek lehetnek például a Balaton retro vagy a Slágergyár. Kívánságra az ebéd és a vacsora menüjét is retro fogásokból állítjuk össze. Este retro kvíz majd retro disco.

Team Day élményprogram

Retro Nap élményprogram

Egy nap, amely a csapatmunkáról szól. Délelőtt Team Challenge csapatépítő programunk során a résztevők igazi csapatmunkában küzd meg egymással. Majd ugyanezek a csapatok a délután folyamán együtt főzik meg a közös vacsorát os. A programok bővebb leírása a csapatépítéseink között olvasható. A programok: Team Challenge és Interfood.

Sport és stratégiai élményprogramok

Team Day élményprogram

Egy nap a sport és a stratégia jegyében. A nap első felében a csapat tagjai valamilyen stratégiai játék keretében (pl. Lasertag, erről bővebben az Outdoor Csapatépítés menüpont alatt olvashat) küzdenek meg egymással.

Itt nem a nyers erő számít, hanem a közös cselekvési technika kidolgozása. Rövid ebédet követően újabb stratégiai játékok következnek, melyek a csapat tagjait arra ösztönzik, hogy együtt határozzák meg a szisztémát, amely reményeik szerint győzelemre viszi őket. Darts, póker, pylos, csocsó, stratégiai számháború, stb. A program közös vacsorával zárul.

A program másik verziójában délelőtt sportvetélkedőkben mérkőznek meg egymással a csapatok. (Foci, kosárlabda, röplabda, ping-pong,  tollaslabda, stb.)

Giant Day élményprogram

Sport és stratégiai élményprogramok

Ez a nap az óriásokról szól. Csapatépítés óriási játékeszközökkel, hatalmas közös vacsorával, este pedig óriási tehetségek bemutatkozását várjuk! Zenekarok, énekesek, életképek, divatbemutatók, bármi, amiben a résztvevők óriásinak érzik magukat. Az este természetesen fergeteges partival zárul!
 

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum