Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Rólunk

 

 

Anthemon – virágot jelent, és a virágok rendkívüli sokszínűségére, és folyamatosan megújuló természetére utal.

Anthemis Nobilis (Kamilla), Anthemis Ruthenica (Pipitér), ezek a réteken szőnyegszerűen elterülő virágok ihlették a név választásunkat.

Ezek a kicsi, de ellenálló és gyakran gyógyító erejű virágok jelennek meg az Anthemon logójában és szimbolizálják csapatunkat, mert kollégáinkkal közösen, valódi csapatként működünk együtt programjaink megvalósításában. Úgy is mondhatjuk, csapatépítő programjaink során mi is közösségként dolgozunk és ez a tevékenység és főként az eredménye örömmel tölt el minket is.

Fő tevékenységünk céges csapatépítések, valamint egyéb vállalati rendezvények, karácsonyi partik, sportnapok, családi napok komplex szervezése.

Csapatépítő tréningjeink során saját, belső erőforrásaink és eszközparkunk lehetővé teszi kis- és nagy létszámú csapatépítő programok megvalósítását. Csapatépítéseink és rendezvényeink Budapesten és az ország bármely területén megvalósíthatók, és már rendelkezünk néhány közeli külföldi referenciával is a szomszédos országokban.

Az Anthemon csapatépítő tréningek elsősorban a közösen átélt élmények útján kovácsolják össze a résztvevőket. A jókedv, a kreativitás, a játékosság és a vidámság számunkra egyértelmű jelei a csapatépítések sikerének.

Akár 3 főből álló munkahelyi közösséget is csapatnak tekinthetünk, de 250-300 fős létszámtól sem riadunk vissza! Mindenre kínálunk megoldást.

Igény esetén segítünk a helyszín és szállás keresésben, valamint egyéb kísérő programok szervezésében is.

ÚJDONSÁG: ONLINE CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK: A mi életünk párhuzamosan változott ügyfeleinkével a Covid19 hatására. Ezért természetes volt, hogy megoldást kerestünk a home office-ban dolgozó munkatársak számára is annak érdekében, hogy a körülmények ellenére át tudják élni a csapatba tartozás élményét. Ennek érdekében kidolgoztuk online csapatépítő programjainkat, játékainkat, amelyek ebben az időszakban is segítenek a közösségi szellem fenntartásában. Online csapatépítésre vonatkozó információni külön menüpontban olvashatók.

Mit ígérünk?

  • Kipróbált megoldásokat

  • Egyenes, világos kommunkációt

  • Rugalmas, kreativ megközelítést

  • Betartjuk, amit ígérünk

  • Elérhetők vagyunk, amikor szükség van ránk

  • Nem számítunk fel rejtett költségeket