Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Indoor csapatépítés

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Szórakoztató szabadtéri és beltéri csapatépítő programjaink az ország egész területén megvalósíthatók. Online csapatépítéseink leírása az Online csapatépítő tréning menüpont alatt olvasható.

 

Bűntény a szállodában

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Ebben a csapatépítő tréningben egy gyilkosság ügyében nyomoznak a résztvevők. Egy szállodában történt ez a szörnyű eset, és a csapatok feladata a bűntény felderítése. Ennek érdekében  különböző játékállomásokon bizonyítják nyomozói rátermettségüket. Minden feladat teljesítésekor hozzájutnak a nyomozati jegyzőkönyv egy részletéhez, amelyből a program végén össze tudják rakni a bűncselekményt.
Ki a tettes? Mi volt az indíték? Hogyan követte el a gyilkosságot? 

 

Goldberg gép

Bűntény a szállodában

Ebben a csapatépítő programban a résztvevők feladata egy olyan láncreakciószerűen működő szerkezet létrehozása, amely egy alapvetően egyszerű feladatot lehetőleg minél több, egymásból következő lépés láncolatán keresztül végez el. A program beltéren és a szabadban egyaránt megvalósítható.
Ennek a láncreakciónak konkrét célja van (egy kis harang megszólaltatása, egy lufi kipukkasztása, stb.), azonban ebben a csapatépítőben mégis az okozza a legnagyobb örömet, ha ezt a célt minél hosszabb folyamat során érik el a résztvevők.
Az alábbi linken megtekinthető egy video erről a csapatépítésről:  Goldberg gép 

 

Csokitőzsde

Goldberg gép

A Csokitőzsde egy „édes” csapatépítő program, melynek főszereplője a csokoládé. A csapatok a San Pedro Csokigyár részvényesei, és céljuk még több részvény megszerzése és ezáltal minél nagyobb tulajdonrész birtoklása.

A csapatépítés témái: a csokoládé eredete, a legnagyobb csokoládé gyártó országok, legismertebb csoki márkák, retro csokik, és természetesen a kóstolás! Karácsonyi program esetén a játékokat kiegészítjük szaloncukorra vonatkozó rejtvénnyel is. A program része természetesen a csoki kóstolás is!

A szerzetes titka

Csokitőzsde Csokitőzsde

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot.
Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl.
Ebben az izgalmas csapatépítő programban a résztvevők feladata az összetevők kitalálása.

Danny Ocean bandája

A szerzetes titka

Te is szereted az Ocean’s filmeket? Ennek a csapatépítő tréningnek a keretét George Clooney főszereplésével készült Ocean's filmek adják
A kaszinók kifosztásáról, műkincsrablásról, de egyúttal az intelligens probléma megoldásról és az igazi csapatban működésről ismert 3 film nyomán állítottuk össze a csapatépítő feladatokat, melyeket a résztvevők a különböző játékállomásokon megoldanak. Azoknak is ajánljuk ezt a csapatépítést, akik még nem látták a filmeket, mert a feladatok enélkül is megoldhatók.

Team Training

Danny Ocean bandája

Ebben a csapatépítésben a csapatoknak többféle kihívást kell teljesíteniük. Az egyes kihívások  többféle játékot, feladatot tartalmaznak, amelyeket különböző tematika mentén csoportosítottunk. Folklór, logika, Ég és Föld között, Sport, Gasztro, Roller rally, stb. Ez a csapatépítő program a sokféle feladat során minden résztvevő számára kínál olyan játékot, amelyben  megtalálja a hozzáillőt.

Minigolf - Build & Play

Team Training

Ez a csapatépítő program ötvözi a kreativitást és a versenyt. A résztvevők feladata egy minigolf pálya rendszer építése majd a delegált játékosok meg is küzdenek egymással a pályán.

A résztvevőket csapatokra osztjuk, és minden csapat egyénileg építi meg a saját minigolf pálya egységét. De nem csak egy hagyományos pálya megalkotása a cél! A kreativitás fokozása érdekében különböző tematika alapján is készülhetnek a pályák. Ez lehet  Star Wars, Trónok Harca,Barbie Home, Kerékpáros, Vissza a jövőbe, X-Man, Gyűrűk ura, Avatar, stb. Ez a csapatépítés legalább 30 fő résztvevő létszámtól izgalmas igazán.

Ötvös Csöpi nyomoz

Minigolf - Build & Play

Ez a csapatépítő program Ötvös Csöpinek állít emléket, hiszen a nyomozó sokunk kedvence.
A  Pogány Madonna és a következő részek, és természetesen a főszereplő is  klasszikusnak számítanak.

A csapatépítő tréning során a résztvevők egy nyomozás segítőivé válnak. Ennek során "teszteljük" a csapatok nyomozói készségét és a program második felében a gyilkos kilétére is fény derül.

60 másodperc

Ötvös Csöpi nyomoz

Ebben a csapatépítő  programban az ismert tv műsorban (Egy perc és nyersz) látott játékokból válogattuk össze a legizgalmasabbakat. A csapatoknak most alkalmuk nyílik kipróbálni ügyességüket a rendelkezésre álló mindössze 60 másodpercben játékonként. Lehet játszani verseny formájában is, ebben az esetben győztes csapatot hirdetünk, de lehet együtt is, csak a szórakozás kedvéért.

LEGO Bridge

60 másodperc

A LEGO Bridge egy olyan csapatépítő tréning, amelynek során a résztvevők együtt hoznak létre egy közös építményt, és a tervezésben valamint a kivitelezésben is csapatként, együtt dolgoznak. Ez az építmény egy LEGO-ból készült híd.
A csapatoknak egymástól függetlenül, azonban mégis összehangoltan kell dolgozniuk ahhoz, hogy a játék végén összeálljon a híd. A híd létrejöttén kívül a program célja elsősorban arra rámutatni, milyen lényeges szerepe van annak az építés során, hogy tiszteletben tartsuk egymás elképzeléseit, tudjunk hatékonyan és pontosan kommunikálni, és végül tartsuk be a közösen hozott szabályokat. 

Verdák

LEGO Bridge

Ebben a csapatépítő tréningben a csapatok rivális autógyárakká válnak.
A feladatuk az "álomautó" elkészítése a megadott alapanyagokból. Először megtervezik, majd a a rendelkezésre álló kartondobozok és díszítő alapanyagok segítségével el is készítik az álomjárgányt. Mindeközben természetesen meg kell felelniük az előzetesen megadott paramétereknek. Végül egy kis prezentáció keretében kápráztatják el a többi csapatot az újításokkal és az áramvonalas külsővel..

Tiszta Amerika

Verdák

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Csapatépítésünkkel ezt a hangulatot idézzük meg animátoraink segítségével. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy szórakoztató csapatépítő programra.

Tengeri kincsvadászok

Tiszta Amerika

Ebben a csapatépítő tréningben a résztvevők egy-egy kalózhajó legénységévé válnak, és a csapatuk feladata, hogy miközben bejárják a világ tengereit, minél több aranyat szerezzenek. Izgalmas feladatok, óriási küzdelmek jellemzik ezt a programot. Kis és nagy létszámú csapatépítésre is alkalmas, és egy légtérben megvalósítható.

Világkörüli utazás

Tengeri kincsvadászok

Ebben a vidám csapatépítő programban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a Világ legkülönbözőbb nemzeteit képviselik a játék során. Feladatuk az adott ország lakóinak bemutatása a többi csapat számára különböző híres épületek megalkotása és egy mini (2-3 perces) játékos bemutató keretében. Néhány ízelítő: Olaszország – spagetti, mamma, cappuccino, Magyarország – bajusz, lovas nemzet, Franciaország – Eiffel torony, francia divat, stb.