Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Indoor csapatépítés

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Szórakoztató szabadtéri és beltéri valamint karácsonyi csapatépítő programjaink az ország egész területén megvalósíthatók.

 

Bűntény a szállodában

HOL VALÓSÍTHATÓK MEG CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK?

Ebben a csapatépítő tréningben egy gyilkosság ügyében nyomoznak a résztvevők. Egy szállodában történt ez a szörnyű eset, és a csapatok feladata a bűntény felderítése. Ennek érdekében  különböző játékállomásokon bizonyítják nyomozói rátermettségüket. Minden feladat teljesítésekor hozzájutnak a nyomozati jegyzőkönyv egy részletéhez, amelyből a program végén össze tudják rakni a bűncselekményt.
Ki a tettes? Mi volt az indíték? Hogyan követte el a gyilkosságot? 

 

Goldberg gép

Bűntény a szállodában

Ebben a csapatépítő programban a résztvevők feladata egy olyan láncreakciószerűen működő szerkezet létrehozása, amely egy alapvetően egyszerű feladatot lehetőleg minél több, egymásból következő lépés láncolatán keresztül végez el. A program beltéren és a szabadban egyaránt megvalósítható.
Ennek a láncreakciónak konkrét célja van (egy kis harang megszólaltatása, egy lufi kipukkasztása, stb.), azonban ebben a csapatépítőben mégis az okozza a legnagyobb örömet, ha ezt a célt minél hosszabb folyamat során érik el a résztvevők.
Az alábbi linken megtekinthető egy video erről a csapatépítésről:  Goldberg gép 

 

Csokitőzsde

Goldberg gép

A Csokitőzsde egy „édes” csapatépítő program, melynek főszereplője a csokoládé. A csapatok a San Pedro Csokigyár részvényesei, és céljuk még több részvény megszerzése és ezáltal minél nagyobb tulajdonrész birtoklása.

A csapatépítés témái: a csokoládé eredete, a legnagyobb csokoládé gyártó országok, legismertebb csoki márkák, retro csokik, és természetesen a kóstolás! Karácsonyi program esetén a játékokat kiegészítjük szaloncukorra vonatkozó rejtvénnyel is. A program része természetesen a csoki kóstolás is!

A szerzetes titka

Csokitőzsde Csokitőzsde

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot.
Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt mindig együtt főzzék ezentúl.
Ebben az izgalmas csapatépítő programban a résztvevők feladata az összetevők kitalálása.

Danny Ocean bandája

A szerzetes titka

Te is szereted az Ocean’s filmeket? Ennek a csapatépítő tréningnek a keretét George Clooney főszereplésével készült Ocean's filmek adják
A kaszinók kifosztásáról, műkincsrablásról, de egyúttal az intelligens probléma megoldásról és az igazi csapatban működésről ismert 3 film nyomán állítottuk össze a csapatépítő feladatokat, melyeket a résztvevők a különböző játékállomásokon megoldanak. Azoknak is ajánljuk ezt a csapatépítést, akik még nem látták a filmeket, mert a feladatok enélkül is megoldhatók.

Team Training

Danny Ocean bandája

Ebben a csapatépítésben a csapatoknak többféle kihívást kell teljesíteniük. Az egyes kihívások  többféle játékot, feladatot tartalmaznak, amelyeket különböző tematika mentén csoportosítottunk. Folklór, logika, Ég és Föld között, Sport, Gasztro, Roller rally, stb. Ez a csapatépítő program a sokféle feladat során minden résztvevő számára kínál olyan játékot, amelyben  megtalálja a hozzáillőt.

Minigolf - Build & Play

Team Training

Ez a csapatépítő program ötvözi a kreativitást és a versenyt. A résztvevők feladata egy minigolf pálya rendszer építése majd a delegált játékosok meg is küzdenek egymással a pályán.

A résztvevőket csapatokra osztjuk, és minden csapat egyénileg építi meg a saját minigolf pálya egységét. De nem csak egy hagyományos pálya megalkotása a cél! A kreativitás fokozása érdekében különböző tematika alapján is készülhetnek a pályák. Ez lehet  Star Wars, Trónok Harca,Barbie Home, Kerékpáros, Vissza a jövőbe, X-Man, Gyűrűk ura, Avatar, stb. Ez a csapatépítés legalább 30 fő résztvevő létszámtól izgalmas igazán.

Ötvös Csöpi nyomoz

Minigolf - Build & Play

Ez a csapatépítő program Ötvös Csöpinek állít emléket, hiszen a nyomozó sokunk kedvence.
A  Pogány Madonna és a következő részek, és természetesen a főszereplő is  klasszikusnak számítanak.

A csapatépítő tréning során a résztvevők egy nyomozás segítőivé válnak. Ennek során "teszteljük" a csapatok nyomozói készségét és a program második felében a gyilkos kilétére is fény derül.

60 másodperc

Ötvös Csöpi nyomoz

Ebben a csapatépítő  programban az ismert tv műsorban (Egy perc és nyersz) látott játékokból válogattuk össze a legizgalmasabbakat. A csapatoknak most alkalmuk nyílik kipróbálni ügyességüket a rendelkezésre álló mindössze 60 másodpercben játékonként. Lehet játszani verseny formájában is, ebben az esetben győztes csapatot hirdetünk, de lehet együtt is, csak a szórakozás kedvéért.

LEGO Bridge

60 másodperc

A LEGO Bridge egy olyan csapatépítő tréning, amelynek során a résztvevők együtt hoznak létre egy közös építményt, és a tervezésben valamint a kivitelezésben is csapatként, együtt dolgoznak. Ez az építmény egy LEGO-ból készült híd.
A csapatoknak egymástól függetlenül, azonban mégis összehangoltan kell dolgozniuk ahhoz, hogy a játék végén összeálljon a híd. A híd létrejöttén kívül a program célja elsősorban arra rámutatni, milyen lényeges szerepe van annak az építés során, hogy tiszteletben tartsuk egymás elképzeléseit, tudjunk hatékonyan és pontosan kommunikálni, és végül tartsuk be a közösen hozott szabályokat. 

Verdák

LEGO Bridge

Ebben a csapatépítő tréningben a csapatok rivális autógyárakká válnak.
A feladatuk az "álomautó" elkészítése a megadott alapanyagokból. Először megtervezik, majd a a rendelkezésre álló kartondobozok és díszítő alapanyagok segítségével el is készítik az álomjárgányt. Mindeközben természetesen meg kell felelniük az előzetesen megadott paramétereknek. Végül egy kis prezentáció keretében kápráztatják el a többi csapatot az újításokkal és az áramvonalas külsővel..

Tiszta Amerika

Verdák

Al Capone, Bugsy Siegel, Lucky Luciano, ki ne ismerné ezeket a neveket? A 20-as években, a szesztilalom idején tevékenykedtek ezek az urak, akik illegális szeszcsempészettel, kaszinóval kerestek vagyonokat a fülledt hangulatú zárt éjszakai klubokban. Csapatépítésünkkel ezt a hangulatot idézzük meg animátoraink segítségével. A résztvevőket csapatokra osztjuk, akiket óriási megtiszteltetés ér. Mindjárt a program elején a Capo di tutti capi üdvözli őket és meginvitál mindenkit egy szórakoztató csapatépítő programra.

Tengeri kincsvadászok

Tiszta Amerika

Ebben a csapatépítő tréningben a résztvevők egy-egy kalózhajó legénységévé válnak, és a csapatuk feladata, hogy miközben bejárják a világ tengereit, minél több aranyat szerezzenek. Izgalmas feladatok, óriási küzdelmek jellemzik ezt a programot. Kis és nagy létszámú csapatépítésre is alkalmas, és egy légtérben megvalósítható.

Világkörüli utazás

Tengeri kincsvadászok

Ebben a vidám csapatépítő programban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik a Világ legkülönbözőbb nemzeteit képviselik a játék során. Feladatuk az adott ország lakóinak bemutatása a többi csapat számára különböző híres épületek megalkotása és egy mini (2-3 perces) játékos bemutató keretében. Néhány ízelítő: Olaszország – spagetti, mamma, cappuccino, Magyarország – bajusz, lovas nemzet, Franciaország – Eiffel torony, francia divat, stb.