Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

 

Csapatépítő tréning feladatok

Csapatépítő játékok

Milyenek nálunk a csapatépítő játékok?

Csapatépítő programjaink elsősorban az élményekre fókuszálnak és több blokkban kombinálhatók egymással. Különböző időtartamú elemekből változatosan összeállítható egy, vagy akár két nap programja.

A fő célunk az élményszerzés. A csapatépítő tréning számunkra igazi közös élmény, amely ennyi év után még mindig örömöt okoz.
Jó látni, ahogy a résztvevők maguk mögött hagyják a hétköznapi munka során felgyülemlő stresszt, teljesítménykényszert, és végre oldott körülmények között a közös játékra koncentrálnak.

Amikor felhangzik egy jóízű nevetés, amikor összeáll egy elképesztően kreatív építmény, amikor a csapatok visszaérnek kifáradva egy városi kalandtúráról vagy az erdőből, amikor sikerül kinyomozni a gyilkost, ezek mind olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, még mindig érdemes csapatépítő játékokat szervezni.

Milyen játékok, feladatok kerülhetnek egy csapatépítő tréningbe nálunk?

Foto challenge, airsoft pisztolyos céllövészet, íjászat, nyomozás, közös alkotás tervezése és építése, autóépítés, autóverseny, kommunikációs feladatok, slackline, gps túra, kalandok történelmi városokban, vakkóstolás, csokikóstolás, borkóstolás, legózás, mini színdarabok, nerf, kvízjátékok, tutajépítés és még sorolhatnánk.

Számunkra minden csapatépítő programunk során elsődleges szempont, hogy a rendelkezésre álló időben a résztvevőknek felhőtlen pillanatokat, igazi közös élményt szerezzünk csapatépítő játékainkkal.

Bővebb csapatépítő program leírások itt olvashatók:

Csapatépítés 100 fő alatt
Csapatépítés 100 fő felett
Online csapatépítés

Ajánlatunk itt kérhető:

Ajánlatkérés