Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

 

Online csapatépítő tréning

Hogy működik az online csapatépítés?

Online csapatépítő programjaink elsősorban az élményekre fókuszálnak, hogy a közös játék során a kollégák a home office által okozott elszigeteltség ellenére mégis csapatként tudjanak játszani és ezáltal megtapasztalják az összetartozás érzését.

Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk a megszokott módon megvalósításra kerülő csapatépítő tréningekkel, de igazodva a jelenlegi körülményekhez, kidolgoztuk új, online csapatépítéseinket.

Mikor érdemes online csapatépítő tréningben gondolkodni?

 • Motiváció: ha itt az ideje végre újra "összehozni" a csapatot
 • Ha a résztvevők home office-ban dolgoznak
 • Ha csak 1-1,5 óra áll rendelkezésre

* Nem szükséges semmilyen alkalmazást telepíteni a számítógépekre, a játék az általunk létrehozott webes felületen zajlik.

* A kommunikáció az online csapatépítés során a moderátorunkkal a Discord weboldal felületén zajlik (esetleg Zoom-on), és a csapatok tagjai is itt kommunikálnak egymással a chat szobákban.

Ki tette?

Hogy működik az online csapatépítés?

Ebben az online csapatépítő tréningben ez a fő kérdés, hiszen szörnyű gyilkosság történt, és a rendőrség elakadt a nyomozásban. A program során résztvevők segítségét kérjük a tettes kiderítésében.
De a nyomozói munka sokféle tudást, képességet igényel. Ily módon a csapatok elsőként bizonyítják rátermettségüket, és ezután a rendelkezésre álló információk alapján segítenek a túlterhelt rendőrségi nyomozóknak a gyilkosság felderítésében.
A "Ki tette" izgalmas csapatépítő tréning azok számára, akik szeretik a krimiket.

 

A szerzetes titka

Ki tette?

Ez az online csapatépítő tréning egy szomorú hírrel kezdődik, mivel a  kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt ezentúl mindig együtt főzzék meg a kolostorban.
A csapatok feladata ebben az online csapatépítő programban a csodaital receptjének megszerzése.

Nyomozás Ötvös Csöpivel

A szerzetes titka A szerzetes titka

Ötvös Csöpi nyomozó neve mindannyiunk számára ismerős, hiszen a Pogány Madonna epizóddal kezdődő filmek sora és természetesen főszereplője klasszikusnak számítanak.
Ebben a csapatépítő tréningben az Ötvös Csöpi film rajongók kipróbálhatják, mennyire emlékeznek kedvenc filmjeikre, mint pl. a Pogány Madonna, Az elvarázsolt dollár, vagy a Csak semmi pánik.
Beugranak a szereplők, a jelenetek, a legendás becenevek, mint pl. Bajusz, vagy a "Vidd Csöpikém, benne van a kulcs" és a többi jól ismert szöveg?
De nem csak ez a feladat!
A rejtvények, játékos feladatok megoldása után következhet a valódi nyomozás, hiszen gyilkosság történt, egy balatoni hotelben.
A csapatoknak a bűntény elkövetőjét is ki kell kitalálniuk a csapatépítés során.

 

A Világ a lábaid előtt

Nyomozás Ötvös Csöpivel Nyomozás Ötvös Csöpivel

Bár most még várnunk kell az utazással, de miért ne járhatnánk be a világot egy játék keretében?
Ebben az online csapatépítő programban a csapatok beutazzák a legismertebb országokat, és különböző játékokban vesznek részt, feladványokat oldanak meg.  Mindezt természetesen sok színes játékkal fűszerezve az alábbi témákban:

 • Kvíz kérdések
 • Zene felismerés
 • Sporttal kapcsolatos kérdések
 • Híres épületek, alkotások
 • Gasztronómia
 • Híres nemzetközi vállalatok
 • Fantasztikus tények, számok, rekordok
 • Földrajz, tájak

Csokitőzsde

A Világ a lábaid előtt A Világ a lábaid előtt

Nevével ellentétben a Csokitőzsde nem egy száraz közgazdasági játék.
A csapatok a SanPedro Csokigyár részvénybirtokosai (vagyis tulajdonosai), és a játékok során a fő cél a részvények számának gyarapítása és így az irányítás megszerzése a cégben. Az online csapatépítés során a játékok, feladatok csak analógiák a tőzsdei folyamatokra, valójában mindegyikük vicces, ismeretterjesztő és esetenként kreativ formában foglalkozik a csokoládéval és a kakaóval.

A játék során a legismertebb csoki márkák, retro csokik, csoki kvízek, csoki felismerés, és sok más érdekes feladat követi egymást.

Ennek az online csapatépítésnek van egy kreatív része is, melynek során a csapattagoknak még nagyobb lehetősége nyílik egy közös ötlet megfogalmazására és megvalósítására.

Online Goldberg gép

Csokitőzsde

Akik már "élőben" próbálták a Goldberg gép csapatépítésünket, azok tudják, hogy a játék lényege a kreativitás, az együttműködés és az output egy fantasztikus közös láncreakció. Ezt most már online is elérhetővé tettük, így home office-ban is kipróbálható lett az egyik legsikeresebb csapatépítő tréningünk, amelyet Rube Goldberg ihletett!

További részletek

Online kvízjátékok

Online Goldberg gép

Online kvízjátékaink feldobják az online céges karácsonyi rendezvények hangulatát. Ne mondjatok le a jó hangulatról és a játékról!

További részletek

Online céges karácsony

Online kvízjátékok

A jelenlegi helyzetben sok cég választ a megszokott céges karácsonyi parti helyett egy online játékot a munkatársak részére. Erre alkalmas lehet bármelyik online kvízjátékunk, de bármelyik online csapatépítő programunkat tudjuk "karácsonyosítani" igény szerint! Nem kell mindenképp lemondani ennek az évnek a közös, jó hangulatú lezárásáról - akárhogy is sikerült :-)