Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Online csapatépítő tréning

Hogy működik az online csapatépítés?

Hagyományos csapatépítéseink ide kattintva olvashatók

Online csapatépítéseinkről itt olvashat: Online csapatépítő programjaink elsősorban arra fókuszálnak, hogy a közös játék során a munkatársak home office-ban is csapatként tudjanak játszani és újra átéljék az összetartozás érzését.

* Online csapatépítéseinkhez nem szükséges semmilyen alkalmazást telepíteni

* Online csapatépítőink 5-100 fő közötti létszámra alkalmasak

Referenciáink online csapatépítő tréningek terén: IBM, Deutsche Telekom, KPMG, Soft Flow, CIB Bank, Erste Bank, NMZRT, IPR Insights,T-Systems, Roche, Business Lease, Siemens, Computacenter, Schneider Electric

Ki tette?

Hogy működik az online csapatépítés?

Ebben az online csapatépítésben ez a fő kérdés, hiszen szörnyű gyilkosság történt, és a rendőrség elakadt a nyomozásban. A csapatépítő program során résztvevők segítségét kérjük a tettes kiderítésében.
De a nyomozói munka sokféle tudást, képességet igényel. Ily módon a csapatok mindenekelőtt bizonyítják rátermettségüket, és ezután a rendelkezésre álló információk alapján segítenek a túlterhelt rendőrségi nyomozóknak a gyilkosság felderítésében.
A "Ki tette" izgalmas csapatépítő tréning azok számára, akik szeretik a krimiket.
Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

A szerzetes titka

Ki tette?

Ez az online csapatépítő tréning egy szomorú hírrel kezdődik, mivel a  kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt ezentúl mindig együtt főzzék meg a kolostorban.
A csapatok feladata ebben az online csapatépítő programban a csodaital receptjének megszerzése.
Javasolt létszám: 5-60 fő között, csapatokra osztva


 

Nyomozás Ötvös Csöpivel

A szerzetes titka A szerzetes titka

Ötvös Csöpi nyomozó neve mindannyiunk számára ismerős, hiszen a Pogány Madonna epizóddal kezdődő filmek sora és természetesen főszereplője klasszikusnak számítanak.
Ebben a csapatépítő tréningben az Ötvös Csöpi film rajongók kipróbálhatják, mennyire emlékeznek kedvenc filmjeikre, mint pl. a Pogány Madonna, Az elvarázsolt dollár, vagy a Csak semmi pánik.
Beugranak a szereplők, a jelenetek, a legendás becenevek, mint pl. Bajusz, vagy a "Vidd Csöpikém, benne van a kulcs" és a többi jól ismert szöveg?
De nem csak ez a feladat!
A csapatépítés során a rejtvények, játékos feladatok megoldása után következhet a valódi nyomozás, hiszen gyilkosság történt, egy balatoni hotelben.
A részvevőknek a bűntény elkövetőjét is ki kell kitalálniuk a csapatépítő játékban.
Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

 

A Világ a lábaid előtt

Nyomozás Ötvös Csöpivel Nyomozás Ötvös Csöpivel

Bár most még várnunk kell az utazással, de miért ne járhatnánk be a világot egy online csapatépítő keretében?
Ebben a programban a csapatok beutazzák a legismertebb országokat, és különböző játékokban vesznek részt, feladványokat oldanak meg.  Mindezt természetesen sok színes játékkal fűszerezve:Youtube link

  • Kvíz kérdések
  • Videos feladványok
  • Sporttal kapcsolatos kérdések
  • Híres épületek, alkotások
  • Gasztronómia
  • Híres nemzetközi vállalatok

Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

Csokitőzsde

A Világ a lábaid előtt A Világ a lábaid előtt

Nevével ellentétben a Csokitőzsde nem egy száraz közgazdasági játék.
Ebben a csapatépítő programban a résztvevők a SanPedro Csokigyár részvénybirtokosai (vagyis tulajdonosai), és a játékok során a fő cél a részvények számának gyarapítása és így az irányítás megszerzése a cégben. Ennek az online csapatépítő tréning során a játékok, feladatok csak analógiák a tőzsdei folyamatokra, valójában mindegyikük ismeretterjesztő és esetenként kreativ formában foglalkozik a csokoládéval és a kakaóval.

A játék során a legismertebb csoki márkák, retro csokik, csoki kvízek, csoki felismerés, és sok más érdekes feladat követi egymást.

Ennek az online csapatépítésnek van egy kreatív része is, melynek során a csapatoknak lehetősége nyílik egy közös ötlet megfogalmazására és megvalósítására.
Javasolt létszám: 5-60 fő között, csapatokra osztva

 

Online Goldberg gép

Csokitőzsde

Akik már "élőben" próbálták a Goldberg gép csapatépítésünket, azok tudják, hogy a játék lényege a kreativitás, az együttműködés és az output egy fantasztikus közös láncreakció. Ezt most már online is elérhetővé tettük, így home office-ban is kipróbálható lett az egyik legsikeresebb csapatépítő tréningünk, amelyet Rube Goldberg ihletett!

További részletek

Online kvízjátékok

Online Goldberg gép

Online kvízjátékaink feldobják az online céges karácsonyi rendezvények hangulatát. Ne mondjatok le a jó hangulatról és a játékról!

További részletek

Online céges karácsony

Online kvízjátékok

A jelenlegi helyzetben sok cég választ a megszokott céges karácsonyi parti helyett egy online játékot a munkatársak részére. Erre alkalmas lehet bármelyik online kvízjátékunk, de bármelyik online csapatépítő programunkat tudjuk "karácsonyosítani" igény szerint! Nem kell mindenképp lemondani ennek az évnek a közös, jó hangulatú lezárásáról - akárhogy is sikerült :-)