Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

 

Online csapatépítő tréning

Hogy működik az online csapatépítés?

Online csapatépítő programjaink elsősorban az élményekre fókuszálnak, hogy a közös játék során a kollégák a home office által okozott elszigeteltség ellenére mégis csapatként tudjanak játszani és ezáltal megtapasztalják az összetartozás érzését.

Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk a megszokott módon megvalósításra kerülő csapatépítő tréningekkel, de igazodva a jelenlegi körülményekhez, kidolgoztuk új, online csapatépítéseinket.

Mikor érdemes online csapatépítő tréningben gondolkodni?

 • Motiváció: ha itt az ideje végre újra "összehozni" a csapatot
 • Ha a résztvevők home office-ban dolgoznak
 • Ha csak 1-1,5 óra áll rendelkezésre

* Nem szükséges semmilyen alkalmazást telepíteni a számítógépekre, a játék az általunk létrehozott webes felületen zajlik.

* A kommunikáció az online csapatépítés során a moderátorunkkal a Discord weboldal felületén zajlik (itt sem kell letölteni alkalmazást), és a csapatok tagjai is itt kommunikálnak egymással a chat szobákban

Online Goldberg gép

Hogy működik az online csapatépítés?

Akik már "élőben" próbálták a Goldberg gép csapatépítésünket, azok tudják, hogy a játék lényege a kreativitás, az együttműködés és az output egy fantasztikus közös láncreakció. Ezt most már online is elérhetővé tettük, így home office-ban is kipróbálható lett az egyik legsikeresebb csapatépítő tréningünk, amelyet Rube Goldberg ihletett!

További részletek

A szerzetes titka

Online Goldberg gép

Ebben az online csapatépítőben a  kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt ezentúl mindig együtt főzzék meg a kolostorban.
A csapatok feladata ebben az online csapatépítő programban a csodaital receptjének megszerzése.

Nyomozás Ötvös Csöpivel

A szerzetes titka A szerzetes titka

Ebben az online csapatépítő programban az Ötvös Csöpi film rajongók kipróbálhatják, mennyire emlékeznek kedvenc filmjeikre, mint pl. a Pogány Madonna, Az elvarázsolt dollár, a Csak semmi pánik vagy a Hamis a baba. Beugranak a szereplők, a jelenetek, a legendás becenevek, mint pl. Bajusz, vagy a "Vidd Csöpikém, benne van a kulcs" és a többi jól ismert szöveg? 

De nem csak ez a feladat! A csapatoknak további két témában is meg kell állniuk a helyüket.
Egyrészt olyan feladatokat is kapnak, amelyek során kiderül, mennyire vannak birtokában olyan ismereteknek, amelyek szükségesek a nyomozói munkához. Például mennyire jártasak az elmúlt idők híres bűnözőinek ismeretében, milyen jó a memóriájuk, hogyan tájékozódnak különleges körülmények között, mennyire ismerik a nemzetközi bankjegyeket, stb.

Másrészt egy gyilkosság is történt, a kisváros panziójában. A csapatoknak a bűntény elkövetőjét is ki kell nyomozniuk. Ezért az egyes feladatok megoldását követően  megkapják az esethez kapcsolódó kihallgatási- és házkutatási jegyzőkönyveket. Ebben az online csapatépítő játékban a csapatok egy igazi nyomozás résztvevői lehetnek és egtapasztalhatják, hogyan lehet a rendelkezésre álló nyomozati anyagokból összerakni a bűntény részleteit.

A Világ a lábaid előtt

Nyomozás Ötvös Csöpivel Nyomozás Ötvös Csöpivel

Bár most még várnunk kell az utazással, de miért ne járhatnánk be a világot egy játék keretében?
Ebben az online csapatépítő programban a csapatok beutazzák a legismertebb országokat, és különböző játékokban vesznek részt, feladványokat oldanak meg.  Mindezt természetesen sok színes játékkal fűszerezve az alábbi témákban:

 • Kvíz kérdések
 • Zene felismerés
 • Sporttal kapcsolatos kérdések
 • Híres épületek, alkotások
 • Gasztronómia
 • Híres nemzetközi vállalatok
 • Fantasztikus tények, számok, rekordok
 • Földrajz, tájak

Csokitőzsde

A Világ a lábaid előtt A Világ a lábaid előtt

Nevével ellentétben a Csokitőzsde nem egy száraz közgazdasági játék.
A csapatok a SanPedro Csokigyár részvénybirtokosai (vagyis tulajdonosai), és a játékok során a fő cél a részvények számának gyarapítása és így az irányítás megszerzése a cégben. Az online csapatépítés során a játékok, feladatok csak analógiák a tőzsdei folyamatokra, valójában mindegyikük vicces, ismeretterjesztő és esetenként kreativ formában foglalkozik a csokoládéval és a kakaóval.

A játék során a legismertebb csoki márkák, retro csokik, csoki kvízek, csoki felismerés, és sok más érdekes feladat követi egymást.

Ennek az online csapatépítésnek van egy kreatív része is, melynek során a csapattagoknak még nagyobb lehetősége nyílik egy közös ötlet megfogalmazására és megvalósítására.

Online céges karácsony

Csokitőzsde

A jelenlegi helyzetben sok cég választ a megszokott céges karácsonyi parti helyett egy online játékot a munkatársak részére. Erre alkalmas lehet bármelyik online kvízjátékunk, de bármelyik online csapatépítő programunkat tudjuk "karácsonyosítani" igény szerint! Nem kell mindenképp lemondani ennek az évnek a közös, jó hangulatú lezárásáról - akárhogy is sikerült :-)

Online kvízjátékok

Online céges karácsony

Online kvízjátékaink feldobják az online céges karácsonyi rendezvények hangulatát. Ne mondjatok le a jó hangulatról és a játékról!

További részletek