Anthemon Kft. 
Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu

Játékosság, kreativitás és jókedv

Online csapatépítő tréning

Hogy működik az online csapatépítés?

Hagyományos csapatépítéseink ide kattintva olvashatók

Online csapatépítéseinkről itt olvashat: Online csapatépítő programjaink elsősorban arra fókuszálnak, hogy a közös játék során a munkatársak home office-ban is csapatként tudjanak játszani és újra átéljék az összetartozás érzését.

* Online csapatépítéseinkhez nem szükséges semmilyen alkalmazást telepíteni

* Online csapatépítőink 5-100 fő közötti létszámra alkalmasak

Referenciáink online csapatépítő tréningek terén: IBM, Deutsche Telekom, KPMG, Soft Flow, CIB Bank, Erste Bank, NMZRT, IPR Insights,T-Systems, Roche, Business Lease, Siemens, Computacenter, Schneider Electric

Ki tette?

Hogy működik az online csapatépítés?

Ebben az online csapatépítésben ez a fő kérdés, hiszen szörnyű gyilkosság történt, és a rendőrség elakadt a nyomozásban. A csapatépítő program során résztvevők segítségét kérjük a tettes kiderítésében.
De a nyomozói munka sokféle tudást, képességet igényel. Ily módon a csapatok mindenekelőtt bizonyítják rátermettségüket, és ezután a rendelkezésre álló információk alapján segítenek a túlterhelt rendőrségi nyomozóknak a gyilkosság felderítésében.
A "Ki tette" izgalmas csapatépítő tréning azok számára, akik szeretik a krimiket.
Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

Oscar

Ki tette?

Ebben a csapatépítő játékban az Oscar díjas filmek játszák a főszerepet. A jelölések illetve kategóriák az évek során természetesen változtak illetve bővültek, de a lényeg még mindig a FILM! Csapatépítő programunk során  minden feladvány, rejtvény az Oscar díjas filmek köré épül.

⇒ Krimik, történelmi filmek, western, musical,
⇒ Filmes érdekességek, pletykák
⇒ Nagy divatházak az Oscar Gálán
⇒ Színészek, rendezők
⇒ Filmzenék
⇒ Filmes helyszínek, tájak

Filmrajongóknak szóló csapatépítésünk 1,5-2 órás közös kikapcsolódást kínál.

Utazás a csoki körül

Oscar

Ebben az online csapatépítő programban minden a csokoládé körül "forog". A csoki eredete, a legnagyobb csokoládé gyártó országok, gasztronómia, honnan jön a kakaóbab, a legismertebb csoki márkák, retro csokik, stb. A csapatépítés első részében a feladványok megoldása a cél. A játék webes felülete számolja a megszerzett pontokat, ez alapján hirdetünk győztes csapatot.
A csapatépítő program második felében következik a csoki vakkóstolás, amely fejlett ízlelőbimbókat kíván, hiszen a csapatok ebben is összemérik tudásukat,..

A Világ a lábaid előtt

Utazás a csoki körül Utazás a csoki körül

Bár most még várnunk kell az utazással, de miért ne járhatnánk be a világot egy online csapatépítő keretében?
Ebben a programban a csapatok beutazzák a legismertebb országokat, és különböző játékokban vesznek részt, feladványokat oldanak meg.  Mindezt természetesen sok színes játékkal fűszerezve:Youtube link

  • Kvíz kérdések
  • Videos feladványok
  • Sporttal kapcsolatos kérdések
  • Híres épületek, alkotások
  • Gasztronómia
  • Híres nemzetközi vállalatok

Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

A szerzetes titka

A Világ a lábaid előtt

Ez az online csapatépítő tréning egy szomorú hírrel kezdődik, mivel a  kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Illetve csak egy részét, mert a többivel egy kis furfangot eszelt ki. Azon az éjszakán, amikor érezte hogy már csak néhány óra van hátra az életéből, egyesével behívta cellájába a többi barátot. Mindegyiknek csak egy alkotóelemet árult el azért, hogy a csodaitalt ezentúl mindig együtt főzzék meg a kolostorban.
A csapatok feladata ebben az online csapatépítő programban a csodaital receptjének megszerzése.
Javasolt létszám: 5-60 fő között, csapatokra osztva


 

Nyomozás Ötvös Csöpivel

A szerzetes titka A szerzetes titka

Ötvös Csöpi nyomozó neve mindannyiunk számára ismerős, hiszen a Pogány Madonna epizóddal kezdődő filmek sora és természetesen főszereplője klasszikusnak számítanak.
Ebben a csapatépítő tréningben az Ötvös Csöpi film rajongók kipróbálhatják, mennyire emlékeznek kedvenc filmjeikre, mint pl. a Pogány Madonna, Az elvarázsolt dollár, vagy a Csak semmi pánik.
Beugranak a szereplők, a jelenetek, a legendás becenevek, mint pl. Bajusz, vagy a "Vidd Csöpikém, benne van a kulcs" és a többi jól ismert szöveg?
De nem csak ez a feladat!
A csapatépítés során a rejtvények, játékos feladatok megoldása után következhet a valódi nyomozás, hiszen gyilkosság történt, egy balatoni hotelben.
A részvevőknek a bűntény elkövetőjét is ki kell kitalálniuk a csapatépítő játékban.
Javasolt létszám: 5-100 fő között, csapatokra osztva

 

 

Online kvízjátékok

Nyomozás Ötvös Csöpivel

Online kvízjátékaink feldobják az online céges karácsonyi rendezvények hangulatát. Ne mondjatok le a jó hangulatról és a játékról!

További részletek

Online céges karácsony

Online kvízjátékok

A jelenlegi helyzetben sok cég választ a megszokott céges karácsonyi parti helyett egy online játékot a munkatársak részére. Erre alkalmas lehet bármelyik online kvízjátékunk, de bármelyik online csapatépítő programunkat tudjuk "karácsonyosítani" igény szerint! Nem kell mindenképp lemondani ennek az évnek a közös, jó hangulatú lezárásáról - akárhogy is sikerült :-)