Csapatépítés, csapatépítő tréning

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!
 

Outdoor csapatépítések

 

 

DRÁGÁN ADD.... 

McClane hadnagynak segítségre van szüksége! A világot meg kell menteni, mert Simon megint új gonoszságot  eszelt ki. A csapatok tetszőleges településen a filmhez hasonlóan oldják meg a rejtélyeket, és ezzel segítenek a  rendőrnek. 

 

A szerzetes titka   

 

A kolostor legöregebb szerzetese nemrég sajnos elhunyt, de szerencsére még idejében papírra vetette az általa készített, messze földön híres gyógyító elixír összetételét. Ebben az izgalmas csapatépítésben a résztvevők feladata az összetevők kitalálása, melyben a többi szerzetes is a segítségükre lesz.

 

Super Heroes 

 

A szuperhősök, akár a „jók”, akár a „rosszak” mindig foglalkoztatták az emberiséget. Aktív ügyességi és logikai feladatokból összeállított csapatépítés.

 

Challenge Day

A program során sportos kihívások elé állítjuk a résztvevőket.
Különféle hagyományos és kevésbé megszokott sportágak, ügyességi játékok kapnak szerepet a programban. 

 

Városi nyomozás 

Nyomozós játék városi keretek között. Izgalmas, kalandos csapatépítés, melynek során a résztvevők egy bűnügyet göngyölítenek fel.

 

Visegrád kincse 

Visegrád sokáig királyi székhely volt, és a reneszánsz idején virágzott ez a kis település. Csapatépítésünkben egy eltűnt reneszánsz kincset kell megtalálniuk a résztvevőknek a városban.

 

Mókus őrs

„Azok a régi szép idők...” - sokszor hallhattuk ezeket a szavakat azoktól, akik az 1990. előtti időkben élték gyermekkorukat, kisdobosok, netán úttörők is voltak. A program során egy úttörőtábor hangulata elevenedik meg.

 

Túlélők - szabadulás az idő fogságából

A  résztvevők időviharba kerülnek, és így végig kell járniuk az emberiség történelmének nagyobb állomásait. A cél, hogy minden csapat visszajusson a jelenbe.

 

A kastély rejtélye

A család féltve őrzött kincse a történelem viharában eltűnt. A csapatok feladata a kincs felkutatása.

  

City Challenge - Városi kalandtúrák

Egy történelmi város felfedezése mindig vonzó program. Játékunkban a résztvevőket  csapatokra osztjuk, akik a város történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. Ahol már többször megfordultunk: Pécs, Veszprém, Szentendre, Szeged, Sopron, Székesfehérvár, Győr, Eger, Balatonfüred, Balatonszemes, Siófok és természetesen Budapest.

 

Team Challenge

A feladat 5 misszió teljesítése, amely változatos, ügyességi, logikai, együttműködésre építő és a kommunikációt fejlesztő feladatokat tartalmaz. 

  

Balaton Retro - Ötvös Csöpi nyomoz

Ki ne látta volna  Ötvös Csöpi bunyós filmjeit és nyomozási bravúrjait? Csapatépítő tréningük ezek köré épül.

 

Danny Ocean bandája

Ocean's Twelve outdoor csapatépítés

Csapatépítő tréning az izgalmas film trilógia nyomán. Kaszinó rablás, riasztó hatástalanítása, stb.

 

Hello Tourist

Kölcsönvettük az Emil Rulez egyik vicces dalának címét, és ez ihlette ezt a mozgalmas, vidám csapatépítést. A résztvevők turista csoportokká alakulnak, akik most érkeztek Magyarországra.

Animátoraink lesznek a vendéglátók, méghozzá több szerepkörben.

 

GPS erdei kalandtúra

Erdei túrával egybekötött csapatépítés, melynek során a résztvevők GPS készülékekkel tájékozódnak.

 

Kalózkaland

 

Csapatépítő tréning a kalózkodás jegyében, a résztvevők a játék végére igazi kalóz csapattá válnak.

 

FILMŐRÜLTEK


A csapatépítés során a résztvevők egy játékos utazáson vesznek részt a filmek világában.

Híres magyar és külföldi filmek klasszikus jeleneti elevenednek meg az állomásokon, ahol a filmek főszereplői várják a játékosokat.

 

 

Éjszakai kalandtúra

Izgalom a tetőfokon, csapatépítés éjjel az erdőben, kell ennél több?

 

Őrült futam

Olyan csapatoknak, akik álmodoztak már egy saját, működő autó megépítéséről

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=IYT7c6lAhY4&feature=youtu.be

 

Bambusz LEGO

(kültéren és beltéren is megvalósítható)

A bambusz ősidők óta az egyik legkedveltebb építőanyaga az emberiségnek. Bútorok, állványzatok, házak, kerítések és sok minden más is készülhet a szárakból.
A játék során azt a feladatot kapják a résztvevő csapatok, hogy rendelkezésre álló bambusz rudak felhasználásával hozzanak létre egy olyan építményt illetve tárgyat

 

Balatoni bormámor

Ez a program elkalauzolja résztvevőit Balatonfüred és környéke bormámoros világába, amely Magyarország egyik kiemelkedő minőségi borvidéke, ahol a szőlő- és bortermelés mintegy kétezer éves múltra tekint vissza. Kifejezetten kóstoló program.

 

Gasztrotúra

Csapatépítés Balatonfüreden,  a program középpontjában a Balaton gasztronómiája áll. Játékos és kóstolós feladatok váltják egymást.

 

Világkörüli utazás

A csapatok világkörüli utazásra indulnak. Bejárják a Föld emblematikus országait (Franciaország, Kína, Brazília, Olaszország, stb.) és az út során a résztvevők is az adott nemzet tagjaivá válnak. 

 

Goldberg gép

 

A mindennapi élet, a munkafolyamatok egyszerűbbé, hatékonyabbá tétele fontos törekvése az embereknek. Ebben a játékban azonban éppen ezt a törekvést tesszük félre, hiszen a feladat egy olyan „gép” megtervezése és létrehozása, amely egyáltalán nem hatékony, látszólag  semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja a játékosok fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. 

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=8wH5fAkYM7o&feature=youtu.be

 

Kutyaház építés

Ebben a programban a csapatok kutyaházakat építenek.
A tervezéstől a "gyártásig" minden részfeladatot együtt végeznek el.

 

Nemzetek Olimpiája

 

Európa meglepően sokszínű kontinens, hisz ezen a mindössze 10 millió km2-en 45 ország osztozik. Sok-sok különböző kultúra, nyelv, hagyomány és népszokás. Vannak közös dolgok is, ilyen például, hogy minden országban szeretik az erőpróbákat. Ezek közül az erőpróbák közül válogattunk össze néhányat, melyek részvételével egy kis erőpróba elé állítjuk a csapatokat.

 

Szerencsés szeszcsempész

Amerikában a 20-as évek alkoholtilalma alatt virágzott a szeszcsempészet. Ebben a játékban a részvevők is csempész bandákká alakulnak és veszélyes kalandok során gyarapítják vagyonukat.

 

(Nem) csak nőknek

A 20. században a nők munkája felértékelődött, munkájukat és a családban betöltött szerepüket egyre inkább elismeri a társadalom. De azért van még helye a fejlődésnek ezen a téren.  Játékunkban híres nőkre emlékezünk, akik a saját korukban meghatározó befolyással bírtak a történelemre, művészetekre, divatra, stb.

 

Feltalálók

Csapatépítő programunkat olyan invenciózus embereknek, férfiaknak és nőknek az alkotásai ihlették, akik valamilyen módon hatással voltak a világra.

 

Country Life

Csapatépítő tréning, melynek során a résztvevők a régi mezőgazdasági munkákkal ismerkednek.

 

Falusi Olimpia

Falusi olimpia outdoor csapatépítés

Vidám csapatépítés falusi környezet által ihletett játékokkal, vicces feladatokkal.

 

Garden party

Csapatépítés úgy, mint otthon a kertben a barátokkal.

  

Vitorlás csapatépítés

Balaton, nyár, és a csapat együtt suhan a vízen.  

 

Kerékpáros geocaching vagy city challenge

Izgalmas felfedező túra biciklivel. Biztonságos körülmények között teker együtt a csapat a közös cél érdekében.

 

Stratégiai lasertag

Közös stratégia, rejtőzködés, együttműködés és persze sok-sok lövöldözés!

 

Robinson Crusoe nyomában

Körülöttünk csak víz, és be kell rendezkedni a szigeten. És persze meg kell építeni a tutajt….

 

Tutajépítő csapatépítés

Vízpart, alapanyagok és a csapat. Sikerülni fog!

 

Interfood

GQzQs outdoor csapatépítés

Közös főzés a munkatársakkal. A csapatok nemzetközi ételeket készítenek, melyeknek azonos a gyökere. Ezenkívül vidám feladatok sora várja a csapatokat.

 

Stresszoldó csapatépítés Dr Nevetéssel és Dr Természettel

A stressz fogságában szükségünk van olyan technikákra, amelyek a mindennapokban felmerülő stresszes helyzetekben segítségünkre lehetnek. Ez a csapatépítő program ebben támogatja a résztvevőket. 

 

Média mánia

Rendkívül vidám csapatépítés, ahol a csapatoknak egy rövid jelenetet kell megírniuk és eljátszaniuk, és a jelmeztervezés is az ő feladatuk.

 

Karitatív csapatépítések

Óvodai karitatív outdoor csapatépítés

CSR programok, melyek során a résztvevők munkaerejüket összeadva önkéntes segítséget nyújtanak különböző területeken.

 

 

 

A csapatépítés tervezhető. Egy várhatóan hosszabb projektidőszak előtt érdemes 1-2 napos csapatépítést szervezni, melynek során a tréning elemeket kombináljuk a jutalmazással. Több csapatépítő blokk közé beépíthető egy-egy étkezés, borkóstoló vagy más közös program.
  • Régebben együtt dolgozó munkatársaknak, főképp, ha esetleg konfliktusokat kell feloldani, érdemes a csapat újra aktiválásában gondolkodni. Ilyenkor a csapatépítés koncentrálódhat a kommunikáció javítására, a vezető szerepek újraosztására, a teljesítmény optimalizálására
  • Ha több új munkatárs érkezik, vagy két szervezeti egység összevonásra kerül, akkor mindenképp javasolt lehetőleg a közös munka megkezdése előtt egy csapatépítő tréning
  • Ha nagy a távolság a különböző divíziók között, és a munka során nagyrészt telefonon és emailen tartják a kapcsolatot egymással a munkatársak. A csapatépítés során végre lehetőségük nyílik személyesen is megismerni egymást.
  • Egyes csapatépítő modulok, rövidebb blokkok alkalmazása egy hosszabb, szakmai vagy stratégiai meeting illetve konferencia ideje alatt is hasznos lehet. Ebben az esetben a résztvevők egy rövid időre ki tudnak kapcsolni, mégis, ezalatt is együtt végzik az adott feladatokat. Ezt követően a figyelmüket újra jobban tudják összpontosítani az eredeti témára.
  • A csapatépítés lehet jutalmazás is egy nagyobb projekt lezárását követően, vagy szezonális munkák esetében a megterhelő időszakok lezárásaként.

 

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum