Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Közös alkotás létrehozására irányuló csapatépítések

 
Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten, Balatonon, Győrben, Sopronban, Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Egerben, Szentendrén, Visegrádon, Dobogókőn, a Mátrában, Somogyban, Vértesben, a Dunakanyarban, stb. Amennyiben nincs kialakult elképzelés a helyszínről, abban az esetben ebben is szívesen segítünk. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk bármely felmerülő elképzelés esetén .                       

BAMBUSZ LEGO

(kültéren és beltéren is megvalósítható

A bambusz ősidők óta az egyik legkedveltebb építőanyaga az emberiségnek. Bútorok, állványzatok, házak, kerítések és sok minden más is készülhet a szárakból. A játék során azt a feladatot kapják a résztvevő csapatok, hogy rendelkezésre álló bambusz rudak felhasználásával hozzanak létre egy olyan építményt illetve tárgyat, melyet a csapat 1-1 tagja rendeltetésszerűen használatba tud venni és az építmény kibírja ezt a terhelést.
Az alkotások létrehozásához csak kötöző anyagokat kapnak a résztvevők, szerszámokat nem, így a barkácsolásban kevésbé vagy egyáltalán nem jártas résztvevők is ugyanolyan felkészültséggel vághatnak bele a munkába, mint azok, akik lényegesen több barkácsolási rutinnal rendelkeznek.

 

ŐRÜLT FUTAM

A játékban során autós versenyistállók versenyeznek egymással. Ezzel remélhetőleg sokak gyermekkori álmát sikerül megvalósítani, hiszen gyermekként sokan ábrándoztak autóversenyzői pályafutásról.
A csapatok 1-1 előre telepített bázison (továbbiakban Paddock) helyezkednek el. Itt kell felépíteniük a "verseny istállókat" (név, logó, reklámanyagok, stb.), majd meg kell tervezniük és fel kell építeniük a versenyautójukat az előre lefektetett szabályoknak megfelelően.
A Paddock-ban a csapattagok felosztják maguk között a szerepeket: pilóták, csapatfőnök, főmérnök, szerelők, marketingesek, tesztpilóták stb. Az autók építéséhez különféle alapanyagokat és eszközöket, szerszámokat (faanyag, csavarok, kartonlapok, ragasztópisztolyok, dekorációs eszközök, kerekek és kormány) kapnak. A gyorsasági verseny mellett az autók megjelenése is nagyon fontos, ezért a zsűri díjazza a legkreatívabb és a legszebb megjelenésű versenyautót.

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=IYT7c6lAhY4&feature=youtu.be

 

GOLDBERG GÉP

Ebben a játékban a feladat egy minél szórakoztatóbb gép építése. Látszólag a gépnek semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja az emberek fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. Mindenki minden ötletét bevetheti, hisz ezzel is csak színesíti a gép működését.

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=8wH5fAkYM7o&feature=youtu.be

 

KUTYAHÁZ ÉPÍTÉS


Ebben a programban a csapatok kutyaházakat építenek.
A tervezéstől a "gyártásig" minden részfeladatot együtt végeznek el.
Természetesen a kreativitásnak is teret adunk, hiszen nem csak a mérnöki pontosság teszi a házikókat ellenállhatatlanná, hanem az egyedi díszítés is.
A kutyaházakat az elkészítést követően menhelyeknek adományozzuk, ezáltal a csapatok karitatív tevékenységet is végeznek. A program a rendelkezésre álló költségvetés függvényében kiegészíthető kutyatáp vásárlással is.

 

 

ROBINSON CRUSOE NYOMÁBAN

A koncepció  a mindannyiunk által jól ismert, Robinson Crusoe történetre épül. Mivel azonban itt csapatépítés a cél, a résztvevőknek nem magányosan kell megvívniuk a túlélésért folytatott harcot, hanem mindenkit a csapattársai segítenek, akik vele együtt egy önálló törzset alkotnak.
A csapatok közösen építenek menedéket, gyújtanak jelzőtüzet, és persze együtt építik meg azt a tutajt, amellyel végre elhagyhatják a szigetet.

 

TUTAJÉPÍTŐ CSAPATÉPÍTÉS

A program célja elsősorban az, hogy a csapatok a rendelkezésre álló alapanyagokból működő tutajokat építsenek. A feladat magában foglalja a tervezést, a barkácsolást (ezen belül a munkamegosztást) és a végső célt, a tutajok vízrebocsátását és a versenyt. Kié a leggyorsabb?

 

 

 

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum