Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Közös alkotás létrehozására irányuló csapatépítések

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten és vidéken, egész évben egyaránt. Ha nincs kiválasztott helyszín, szívesen segítünk javaslatainkkal. Kérje ajánlatunkat, amelyben programjainkról részletesen tájékozódhat.

Őrült futam

A játékban során autós versenyistállók versenyeznek egymással. Ezzel remélhetőleg sokak gyermekkori álmát sikerül megvalósítani, hiszen gyermekként sokan ábrándoztak autóversenyzői pályafutásról.
A csapatok 1-1 előre telepített bázison (továbbiakban Paddock) helyezkednek el. Itt kell felépíteniük a "verseny istállókat" (név, logó, reklámanyagok, stb.), majd meg kell tervezniük és fel kell építeniük a versenyautójukat az előre lefektetett szabályoknak megfelelően.
A Paddock-ban a csapattagok felosztják maguk között a szerepeket: pilóták, csapatfőnök, főmérnök, szerelők, marketingesek, tesztpilóták stb. Az autók építéséhez különféle alapanyagokat és eszközöket, szerszámokat (faanyag, csavarok, kartonlapok, ragasztópisztolyok, dekorációs eszközök, kerekek és kormány) kapnak. A gyorsasági verseny mellett az autók megjelenése is nagyon fontos, ezért a zsűri díjazza a legkreatívabb és a legszebb megjelenésű versenyautót.

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=IYT7c6lAhY4&feature=youtu.be

Goldberg gép

Őrült futam

Ebben a játékban a feladat egy minél szórakoztatóbb gép építése. Látszólag a gépnek semmi haszna, de hihetetlen mértékben megmozgatja az emberek fantáziáját, kreativitását és komoly összefogásra készteti őket. Mindenki minden ötletét bevetheti, hisz ezzel is csak színesíti a gép működését.

Video a programról:

https://www.youtube.com/watch?v=bNrIcJhqnSA&t=42s

Kartonhajó regatta

Goldberg gép Goldberg gép

A program során a csapatok rivális hajógyárakat alkotnak, akik mindannyian új fejlesztéseken dolgoznak.
Minden csapat/hajógyár célja a leggyorsabb és egyúttal legszebb úszó remekmű kifejlesztése és megépítése.
Ezt követi a regatta, melynek során a csapatok időmérő futamokon mérik össze sebességüket, de természetesen gyakran már az is kérdéses, meddig marad fent a vízen a hajó... :-)
 

Kutyaház építés

Kartonhajó regatta Kartonhajó regatta

Ebben a programban a csapatok kutyaházakat építenek.
A tervezéstől a "gyártásig" minden részfeladatot együtt végeznek el.
Természetesen a kreativitásnak is teret adunk, hiszen nem csak a mérnöki pontosság teszi a házikókat ellenállhatatlanná, hanem az egyedi díszítés is.
A kutyaházakat az elkészítést követően menhelyeknek adományozzuk, ezáltal a csapatok karitatív tevékenységet is végeznek. A program a rendelkezésre álló költségvetés függvényében kiegészíthető kutyatáp vásárlással is.

Apollo 2019

Kutyaház építés

A csillagközi utazástól a Marson rekedt botanikusig és persze az újabbnál újabb Star Wars epizódokon keresztül Hollywood újra foglalkoztatja a képzeletünket a Világűrről.

Ebben a csapatépítésben a résztvevők megvalósítják a csillagközi utazást, amelynek kiinduló pontja ezúttal nem a Föld lesz, hanem a Hold. Az űrkutatás igazi csapatmunka, és ebben a programban a Föld és a Hold lakói együtt építik meg az utazáshoz szükséges űrjárműveket. A program csúcspontja egy igazi rakéta show"
 

Óriások Földje

Apollo 2019

Ebben a programban a csapatok feladata óriási marionett bábuk építése. A csapatépítés nagyobb része a tervezés és a létrehozás, amelyet végül egy bemutató követ.

A bábuk rendkívül látványosak, a mozgásuk hasonló egy valódi emberéhez, mintha egy óriási bábszínházban lennénk. Nem csupán az óriások létrehozásában dolgozik együtt a csapat, hanem később a mozgatásban is, hiszen egy ekkor bábot egy ember nem tud irányítani.

Bambusz LEGO

Óriások Földje

A bambusz ősidők óta az egyik legkedveltebb építőanyaga az emberiségnek. Bútorok, állványzatok, házak, kerítések és sok minden más is készülhet a szárakból. A játék során azt a feladatot kapják a résztvevő csapatok, hogy rendelkezésre álló bambusz rudak felhasználásával hozzanak létre egy olyan építményt illetve tárgyat, melyet a csapat 1-1 tagja rendeltetésszerűen használatba tud venni és az építmény kibírja ezt a terhelést.

Robinson Crusoe nyomában

Bambusz LEGO

A koncepció  a mindannyiunk által jól ismert, Robinson Crusoe történetre épül. Mivel azonban itt csapatépítés a cél, a résztvevőknek nem magányosan kell megvívniuk a túlélésért folytatott harcot, hanem mindenkit a csapattársai segítenek, akik vele együtt egy önálló törzset alkotnak.

A csapatok közösen építenek menedéket, gyújtanak jelzőtüzet, és persze együtt építik meg azt a tutajt, amellyel végre elhagyhatják a szigetet.

A program helyszín igénye: vízpart
 

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum