Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu


Cégfilozófiánk

Fő törekvésünk a rendezvényszervezés és csapatépítés területén hatékony segítséget nyújtani ügyfeleink részére a szervezéstől a lebonyolításig. Kérje ajánlatunkat!

Szerepjátékra alapuló csapatépítések

Programjaink bárhol megvalósíthatók az ország területén. Ügyfeleink igényei szerint Budapesten, Balatonon, Győrben, Sopronban, Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Egerben, Szentendrén, Visegrádon, Dobogókőn, a Mátrában, Somogyban, Vértesben, a Dunakanyarban, stb. Amennyiben nincs kialakult elképzelés a helyszínről, abban az esetben ebben is szívesen segítünk. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk bármely felmerülő elképzelés esetén .

MÉDIA MÁNIA

(kültéren és beltéren is megvalósítható)

A résztvevők egy adott szituációt jelenítenek meg játékos formában, közösen. Most mindenki lehet forgatókönyvíró, jelmeztervező, rendező és természetesen sztár is! A különböző stílusirányzatok, kategóriák meghatározzák az előadás módját. A témát sorshúzás dönti el, ugyanígy a kort is, amikor a jelent játszódik. Ez azután elég lehetetlen szituációkat eredményez… A jelmezekhez szükséges alapanyagokat megkapják a csapatok, indulhat a jelmeztervezés és a forgatókönyvírás!

VILÁGKÖRÜLI UTAZÁS

(kültéren és beltéren is megvalósítható)
MÉDIA MÁNIA MÉDIA MÁNIA

A csapatok világkörüli utazásra indulnak. Bejárják a Föld emblematikus országait (Franciaország, Kína, Brazília, Olaszország, stb.) és az út során a résztvevők is az adott nemzet tagjaivá válnak. Ráadásul részt vesznek a leghíresebb épületek (Eiffel torony, Colosseum, stb.) épületek tervezésében és megépítésében.
Ezenkívül minden csapat kap egy - az adott országban élő lakosokra vonatkozó tulajdonságokat tartalmazó kártyát, amely alapján egy imázs filmhez hasonlóan egy 2-3 perces élőképet kell létrehoznia. A feladat, hogy a csapat összegyűjtsön minél több olyan szeterotípiát, amelyről az adott ország jut a nézők eszébe, hiszen mindenki megnézi egymás előadását, és ki kell találnia, milyen országról van szó. Az előadások többnyire fergeteges nevetéssel zárulnak.

Anthemon Kft. 1047 Budapest, Baross u. 79-89.
Telefon: 06 1 430-0266 / Fax: 06 1 430-0267 / Mobil: 06 30 411-2875
Email: info--.at.--anthemon.hu
Impresszum